Acum citește
Eugenia Nicolae și Elena Gheorghe lansează „Inimă nebună”!

Eugenia Nicolae și Elena Gheorghe lansează „Inimă nebună”!

Eugenia Nicolae în colaborare cu Elena Gheorghe lansează o nouă piesă, Inimă nebună. Eugenia a ajuns cunoscută datorită stilului proaspăt prin care îmbină folclorul cu muzica pop, iar noua piesă este plină de energia bună cu care artista ne-a obișnuit deja. Melodia aduce laolaltă influențe din folclorul românesc și cel machidonesc, îmbinându-se armonios într-un sound pop.

 

„Colaborarea cu artista Elena Gheorghe a fost cu adevărat specială. În urmă cu un an Elena și-a dorit să îi scriu o piesă și în perioada aceea am avut ocazia să stăm mai mult de vorbă și să o cunosc mai bine. În spatele artistei de succes este o femeie extrem de muncitoare, atentă la detalii, caldă și blândă. Totul a mers cât se poate de rapid, chiar dacă Elena pregătea show-ul pentru Sala Palatului în perioada în care noi am înregistrat piesa și am filmat clipul. Eram amândouă destul de prinse și mi-a zis doar atât: “stai liniștită, o rezolvăm!”. Și într-adevăr așa a fost. Am cântat în premieră piesa noastră în cadrul concertului “Armâna mea”, de ziua Elenei, pe 21 mai. A fost superb și îi mulțumesc pentru invitație.”, spune Eugenia Nicolae.

 

„Am primit cu mare bucurie colaborarea cu Eugenia Nicolae, un artist complet care duce mai departe folclorul într-o manieră modernă. “Inimă nebună” mi-a plăcut de la prima ascultare, iar videoclipul plin de culoare a pus în valoare și mai mult piesa.”, a declarat Elena Gheorghe.

 

Inimă nebună este o piesă care vorbește despre puterea pe care o poate avea iubirea atunci când apare în viața omului. În momentul îndrăgostirii se întâmplă cele mai fantastice schimbări în mintea și corpul nostru, iar inima noastră ne conduce cu viteză maximă. Piesa este compusă de Eugenia Nicolae, iar producția piesei este realizată de Rimenescu în studio-ul Bad Sheep Entertainment, videoclipul fiind filmat și regizat de către Silviu Mîndroc.

 

Eugenia Nicolae a ajuns cunoscută publicului român datorită felului creativ prin care îmbină folclorul cu muzica pop. Vocea sa inconfundabilă, care transmite emoție este dublată de talentul pentru compoziție. Artist complex, Eugenia este cea care își compune propriile piese. Anul trecut a lansat nu mai puțin de 6 piese, dintre care menționăm „Inima n-o mai răbda”, piesă cu care a cucerit inimile oamenilor și piesa „Lie”, alături de Puya. Într-un singur an, a colaborat cu o mulțime de artiști proeminenți din industria muzicală de la noi, precum Randi, Puya, Cazanoi Brothers. De asemenea, a compus piese și pentru alți artiști români, precum Theo Rose, Spike, Elena Gheorghe și pregătește multe alte surprize pentru public.

 

Vezi și

Eugenia Nicolae Online

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@eugenianicolae?lang=en

Instagram: https://www.instagram.com/eugenianicolae/

Facebook: https://www.facebook.com/eugenia.n.nicolae

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus