Now Reading
Sentimente dulci-acrișoare în Changer – Irina Rimes

Sentimente dulci-acrișoare în Changer – Irina Rimes

Sound-ul original francez și versuri aproape de sufletul artistei sunt cuvintele care descriu cea mai nouă piesă marca Irina Rimes: <<Changer>>. Instrumentalul piesei s-ar putea să vă pornească la dans într-o seară de primăvară târzie, însă interpretarea Irinei va aduce izul de nostalgie specific, instigând la introspecție.

Creditele pentru piesă merg către Frédéric Pradel pentru versuri, iar pentru muzică David Goldcher, Irina Rimes, Alexandra Maquet, Frédéric Pradel și David Ciente. De mix și master s-au ocupat Jérémie Tuil și Master Disk.

,,Chiar dacă este a doua la număr, asta ar fi prima piesă pe care o lansez în limba franceză. Prima din seria celor care urmează. Este o piesă care povestește istoria mea, de unde am pornit și cum în drumul meu am hotărât să mai pornesc o dată de la zero.  Nu știu dacă asta este piesa care va începe marea poveste de dragoste dintre mine și publicul francez, sper să fie, dar dacă nu este aceea, atunci cu siguranță ea îmi va deschide ușile. Piesa asta a fost scrisă de doi prieteni dragi, Frederic și Alma, produsă de David Goldcher și lansată împreună cu Parlophone și Global Records. Mulțumesc tuturor pentru implicare și sper că vom scrie istorii frumoase împreună.” ne spune Irina Rimes. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top