Acum citește
Summer in the City se reprogramează pentru 18 și 19 august cu superstarul Robbie Williams și cu un nou nume important care se adaugă lineup-ului festivalului, Jason Derulo

Summer in the City se reprogramează pentru 18 și 19 august cu superstarul Robbie Williams și cu un nou nume important care se adaugă lineup-ului festivalului, Jason Derulo

Summer in the City se reprogramează pentru 18 și 19 august cu superstarul Robbie Williams și cu un nou nume important care se adaugă lineup-ului festivalului, Jason Derulo
Festivalul Summer in the City se va reconfigura în ceea ce privește datele în care va avea loc (18-19 august), precum și lineup-ul evenimentului, adăugând un nou nume important pe lista celebrităților internaționale care vor urca pe scena în fața publicului din Capitală: multipremiatul artist internațional Jason Derulo!

Acesta se va alătura artiștilor deja anunțați: Robbie Williams, unul dintre cei mai mari entertaineri ai momentulu: Editors, Calum Scott, Abby Roberts, Nicole Cherry și alții care vor fi anunțați în cel mai scurt timp!

Vedetă incontestabilă a Instagramului cu 27 de milioane de urmăritori, premiat cu 14 discuri de platină, artist de succes și antreprenor, Jason Derulo este unul dintre cei mai dinamici și iubiți soliști din peisajul pop global. Single-ul său „Watcha Say” a fost vândut în peste 200 de milioane de discuri în întreaga lume, aducându-i numeroase premii internaționale, hit-uri iconice și colaborări memorabile. Ultima sa “performanță” reprezintă statutul de creator pe platforma TikTok, fiind al patrulea cel mai urmărit bărbat din lume!

Superstarul muzicii britanice a fost prezent la Festival de Film de la Cannes, la premiera filmului filmului „Killers Of The Flower Moon”, al lui Martin Scorsese în care joaca DiCaprio și DeNiro. Robbie Williams a fost îmbrăcat pe covorul roșu în costum, cu papion, o imagine care amintește de personajul James Bond și a participat alaturi de soția să, Ayda Field la petrecerea Chopard Art. Solistul care a lansat de curând o serie de ilustratii pe contul sau de Instagram le-a vorbit jurnaliștilor și despre noul sau film autobiografic “A Better Man”, regizat de Michael Gracey care se va lansa în curând.

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams deține Guiness
World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase
dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. Cu 7
single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și
trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artiști ai
momentului, dar și din istorie.

Noile date anunțate de organizatori pentru Summer in the City, respectiv 18 și 19 august vor da posibilitatea fanilor să își păstreze biletele și abonamentele achiziționate până în momentul de față!
Biletul /abonamentul pentru 3 iunie, atunci când Robbie Williams va urca pe scena Summer in the City va fi valabil pe 19 august, iar ce din 4 iunie pentru data de 18 august, când Jason Derulo va aduce un extraordinar show în fața publicului din Capitală.

Vezi și

Cumparatorii biletelor de festival (abonamente de 2 zile) vor putea alege, in urmatoarele 15 zile, intre participarea la intreg festivalul, participarea intr-o singura zi, caz in care va fi rambursata diferenta intre pretul biletului platit si pretul biletului de o zi, sau vor putea renunta la bilet fiind rambursata valoarea biletului platit.
Cumparatorii biletelor de o zi pot alege, in urmatoarele 15 zile, sa participle la spectacolul pentru care au cumparat bilet sau pot solicita rambursarea sumei platite in cazul in care nu mai pot participa.
Reamintim spectacolul din data de 3 iunie 2023, este reporgramat pentru data de 19 august 2023, iar spectacolul din data data de 4 iunie 2023, este reprogramat pentru data de 18 august 2023.

Pentru solicitarea diferentei va rugam sa trimiteti mail la info@iabilet.ro
Pentru solicitarea contravalorii biletelor va rugam sa intrati pe www.iabilet.ro/retur
Pentru mai multe întrebări și răspunsuri, fanii pot contacta platforma IaBilet.ro pe adresa de email info@iabilet.ro sau www.ddee.ro

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus