Now Reading
Feli scoate „Iubirea ca la piață”

Feli scoate „Iubirea ca la piață”

Feli scoate pe „taraba” sufletelor „Iubirea ca la piață”, o piesă neprețuită despre lucrurile cu adevărat importante în viață, dincolo de averi.

Îmi doresc ca toți cei care ascultă piesa să realizeze că iubirea și fericirea chiar nu pot fi găsite la tarabă, la piață, nu pot fi negociate sau vândute la kilogram sau la jumătate de preț, ci ar trebui să fie cautate în altă parte. Sugestia mea ar fi ca prima oprire pentru această căutare să fie inima!”, povestește metaforic Feli mesajul noii sale piese. 

O coproducție Cat Music și HaHaHa Production, „Iubirea ca la piață” are muzica și versurile scrise de Feli, împreună cu Șerban Cazan și Smiley iar producția muzicală este semnată de Șerban Cazan. „Iubirea ca la piață” a fost compusă în 2017 pentru a „trezi” oamenii care au convingerea că fericirea stă în lucrurile materiale.

„Vindem iubirea ca la piață/ Negociem pe sentiment/ Sărutări la legătură/ Dăm iluzii kilograme/ Până dăm de faliment!/ Ce frumoasă ar fi viața dacă nu am pune preț/ N-am mai vinde dragostea cui nu merita/ Și, da, am trăi mai multe vieți” spune refrenul piesei al cărei clip este regizat și scris precum un scurt-metraj cu accente retro, din povești de altădată, de Vlad Oancea.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top