Now Reading
Sam Smith a lansat un cover după “Beautiful”, piesa Christinei Aguillera

Sam Smith a lansat un cover după “Beautiful”, piesa Christinei Aguillera

Starul pop, în vârstă de 31 de ani, marchează începutul lunii Pride – dedicată comunității LGBTQ – prin lansarea acestui cover prin intermediul căruia Sam Smith împărtășește modul în care imnul „acceptării adevărate” l-a inspirat să fie el însuși.

Sam – care este non-binar – a spus într-o declarație: „Sunt un mare fan al Christinei de când îmi amintesc și nu voi uita niciodată prima dată când am auzit „Beautiful”. și cât de personal mi-a vorbit această piesă.

Cântecul este un adevărat imn de acceptare și continuă să mă inspire cu mesajul său important de a nu înceta să sărbătorești cine ești. Sunt onorat să am ocazia să-mi ofer interpretarea.”

Săptămâna viitoare, Sam va lansa o colaborare cu Madonna numită „Vulgar”.

See Also

Colaborarea vine după ce The Queen of Pop, în vârstă de 64 de ani, le-a înmânat lui Sam și Kim Petras premiul pentru Cel mai bun duo pop/performanță de grup pentru „Unholy” la premiile Grammy la începutul acestui an.

Așadar, iată ce am învățat după patru decenii în muzică – dacă te numesc șocant, scandalos, supărător, problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ai ajuns la un nivel, a declarat Madonna.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top