Acum citește
Sam Smith a lansat un cover după „Beautiful”, piesa Christinei Aguillera

Sam Smith a lansat un cover după „Beautiful”, piesa Christinei Aguillera

Starul pop, în vârstă de 31 de ani, marchează începutul lunii Pride – dedicată comunității LGBTQ – prin lansarea acestui cover prin intermediul căruia Sam Smith împărtășește modul în care imnul „acceptării adevărate” l-a inspirat să fie el însuși.

Sam – care este non-binar – a spus într-o declarație: „Sunt un mare fan al Christinei de când îmi amintesc și nu voi uita niciodată prima dată când am auzit „Beautiful”. și cât de personal mi-a vorbit această piesă.

Cântecul este un adevărat imn de acceptare și continuă să mă inspire cu mesajul său important de a nu înceta să sărbătorești cine ești. Sunt onorat să am ocazia să-mi ofer interpretarea.”

Săptămâna viitoare, Sam va lansa o colaborare cu Madonna numită „Vulgar”.

Vezi și

Colaborarea vine după ce The Queen of Pop, în vârstă de 64 de ani, le-a înmânat lui Sam și Kim Petras premiul pentru Cel mai bun duo pop/performanță de grup pentru „Unholy” la premiile Grammy la începutul acestui an.

Așadar, iată ce am învățat după patru decenii în muzică – dacă te numesc șocant, scandalos, supărător, problematic, provocator sau periculos, cu siguranță ai ajuns la un nivel, a declarat Madonna.

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus