Now Reading
The Weeknd lansează “Popular” alături de Madonna și Playboi Carti, soundtrack-ul noii serii HBO, The Idol

The Weeknd lansează “Popular” alături de Madonna și Playboi Carti, soundtrack-ul noii serii HBO, The Idol

Megastarul The Weeknd – pe numele real Abel Tesfaye – cântă din perspectiva personajului său lider de cult Tedros pe melodia de pe coloana sonoră pentru viitoarea serie dramă The Idol, difuzată de HBO, care are premiera pe 4 iunie.

Vorbind despre personajul star pop interpretat de Lily-Rose Depp, Jocelyn, el cântă:

„Îi imploră în genunchi să fie populară.

„Acesta este visul ei să fie populară.

„Ucide pe oricine pentru a fi populară.

„Își vinde sufletul pentru a fi populară…”

Artistul a declarat pentru Apple Music 1 despre melodie: „Sunt cu siguranță mândru de piesă. Am avut o versiune diferită a acestui cântec anterior. Aveam aceste voci de ceva vreme și am  lucrat în jurul lor, apoi am ținut-o într-un fel de stand-by. Dar acum am simțit că este timpul.  Și am simțit corect și coerent cu acest album la care lucrez chiar acum..Și apoi Madonna, Madge. Ea este colaboratoarea supremă pentru această melodie, pentru acest album și pentru această emisiune TV. Și veți auzi mai multe despre ea și în emisiune. Ea este vedeta pop supremă.”

See Also

Intriga pentru seria HBO precizează: „După ce o criză nervoasă a deviat ultimul turneu al lui Jocelyn, ea este hotărâtă să-și revendice statutul de cea mai mare și mai sexy vedetă pop din America. Pasiunile ei sunt reaprinse de Tedros, un impresar de club de noapte cu un sordid trecut. Trezirea ei romantică o va duce la noi culmi glorioase sau la cele mai adânci, mai întunecate, adâncimi ale sufletului ei?”

Piesa este al doilea single extras din LP-ul „The Idol Vol. 1”semnat de The Weeknd, după „Double Fantasy” produs de Future. Vol 1. este lansat integral pe 30 iunie.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top