Now Reading
Liviu Teodorescu și Connect-R lansează single-ul „Trag la tine”

Liviu Teodorescu și Connect-R lansează single-ul „Trag la tine”

Liviu Teodorescu și Connect-R dau startul verii cu noua lor colaborare – „Trag la tine”, piesă care reprezintă o combinație inovatoare între stilurile muzicale ale celor doi artiști, oferind publicului o experiență muzicală captivantă și memorabilă. Melodia îmbină elemente de pop și rap, cu un sound fresh și versuri ce emană pasiune, vorbind despre atracția nemărginită care poate exista între două persoane.

„Avem piesa asta de vreo 3 ani și am scris-o într-o după-amiază de vară, în timp ce ne uitam la ce este în trending pe YouTube. Am zis să ne jucăm și să facem o piesă simplă, care să pară că are numai refrene. Apoi, a venit Connect-R cu strofa asta care e o demonstrație de flow cum rar auzi în România. Clipul este creația lui Blaziny, iar producția piesei este semnată de Ionuț Vasilache. Îmi fac debutul în lumea fitness-ului cu acest clip. Uitați-vă la el și veți înțelege!” – declară Liviu Teodorescu.

„Sunt foarte fericit să colaborez din nou cu Liviu Teodorescu, unul dintre prietenii mei apropiați și un artist cu o voce extraordinară. Piesa „Trag la tine” o ținem ascunsă de ceva timp și mă bucur ca am reușit în sfârșit să o aducem în atenția publicului. Sperăm să va placă și să vă aducă voia bună pe care noi am avut-o când am compus-o!” – declară Connect-R.

Link videoclip

See Also

Clipul, regizat de Criss Blaziny, surprinde imagini pline de culoare și transpune în mod expresiv povestea dorinței, despre care Liviu și Connect-R vorbesc în piesă. De asemenea, îl expune publicului pe Connect-R într-o ipostază inedită, respectiv cea de apicultor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top