Acum citește
HOT SINGLE | Alessandra – „Pretty devil”

HOT SINGLE | Alessandra – „Pretty devil”

Alessandra a lansat single-ul “Pretty Devil”. „Cântecul este despre mine cântând unei fete care știe că este superbă dar, în același timp, poartă cu ea o mulțime de probleme. Scopul melodiei este ca ea să se vadă la fel cum o văd eu. Îmi place când este ea însăși și sunt mândră de asta. Doar „fii diavolul drăguț care ești” – declară Alessandra.

„Pretty Devil” a fost scris și produs în colaborare cu Audun Agnar Guldbrandsen, Margrethe Frich, Ludwig Gassner și Einar Eriksen Kvaløy.

Alessandra a avut o performanță remarcabilă în timpul finalei Eurovision de luna trecută, aducând acasă locul 5. Succesul nu s-a terminat aici, iar după finala Eurovision a intrat pe locul 28 în Topul Spotify Global! Piesa a urcat cu 103 locuri după finală, care a fost cel mai mare salt dintre toate melodiile de pe listă. „Queen Of Kings” și-a câștigat un loc în Top 5 în Finlanda, Elveția și Suedia, în Top 10 în Marea Britanie, în Top 20 în Țările de Jos, Irlanda și Germania + #28 în Italia. Melodia a depășit acum 100 de milioane de stream-uri!

Vorbind despre planurile de viitor, Alessandra declară:
Am scris o mulțime de cântece și aștept cu nerăbdare să continui să-mi construiesc cariera de artist. Voi lansa multă muzică nouă, iar în 2024 voi merge în turneu și voi cânta în multe orașe diferite.”

Vezi și

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus