Now Reading
O vară cu vibrații flamenco alături de Andra și India Martinez – “El Vuelo”

O vară cu vibrații flamenco alături de Andra și India Martinez – “El Vuelo”

Cum ar suna ca vara asta să trăiești o poveste de dragoste pasională, în nuanțe de roșu aprins? Andra, artista care nu va înceta niciodată să ne surprindă, colaborează cu una dintre cele mai de succes artiste de Flamenco și Spanish Pop, India Martinez, pentru “El Vuelo”. Cele două artiste nu pot inspira decât putere feminină, carismă, cucerindu-ne cu o interpretare simțitoare, în care vocile lor răsfață instrumentalul cu atâta ușurință și naturalețe. Piesa vorbește despre o iubire apăsătoare, în care protagonistele preferă să vadă partea bună.

Creditele pentru “El Vuelo” merg către David Santisteban Marcos, Gonzalo Hermida Quero și Jennifer Jessica Martínez pentru partea de songwriting, iar pentru producție la David Santisteban Marcos. Piesa vine însoțită și de un videoclip în care artistele sunt strălucitoare, iar decorul și dansul contemporan inspirat de ritmurile piesei sunt pe măsură. 

,,Sunt extrem de încântată să vă anunț că am avut ocazia să lucrez alături de India Martinez, o artistă uimitoare din Spania, pentru un proiect muzical special. Muzica nu cunoaște bariere, căci a reușit să ne aducă împreună, două suflete din colțuri diferite ale lumii. Împreună, am creat ceva cu adevărat magic și abia aștept să vă bucurați de această experiență minunată.” ne spune Andra.

See Also

,,Încă nu-mi vine să cred că acest vis s-a împlinit! De mică am ascultat muzică în limba română, datorită prietenilor mei români din Spania. Sunt încântată să cânt această melodie împreună cu Andra, are o voce incredibilă.  Îți mulțumesc, dragă Andra, că mi-ai dat ocazia să cânt cu tine și că mi-ai dat mâna ta să prind ZBORUL către România așa cum am visat mereu.  Simt că acesta este începutul a ceva minunat!!” ne spune India Martinez.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top