Now Reading
Kate Moss recrează imaginea Cola dietetică pentru secolul 21

Kate Moss recrează imaginea Cola dietetică pentru secolul 21

Supermodelul Kate Moss, care a fost numită „director de creație” Diet Coke în iulie 2022, a lansat o nouă colecție inspirată de reclamele emblematice ale băuturii „Diet Coke Break” din anii 90 și 00.

După colecția ei „Sezonul 1” de anul trecut, „Diet Coke Break by Kate Moss” marchează al doilea sezon în fruntea direcției artistice pentru brandul american.

Conținutul fashionistic high class este condus de două noi fotografii uimitoare cu Moss, inspirate de reclamele originale „Diet Coke Break” din 1994 și din 1997 „11.30 appointment”.

Anul trecut a fost o experiență atât de incredibilă, așa că atunci când am colaborat la sezonul 2, arhivele mărcii au fost un loc uimitor de început”, a spus Kate Moss.

Diet Coke Break  este un concept clasic și am vrut să adaug o notă fashion acestor momente. Campania este foarte diferită din punct de vedere estetic de anii ’90 și ’00, dar narațiunea este aceeași. Totul este în pauză pentru a iubi ceea ce iubești și a te răsfăța în acel moment, fără a te lua prea în serios. Sunt încântată să dezvălui noua campanie în curând!”

See Also

Prin această creație, Moss speră să inspire oamenii să adopte o atitudine pozitivă față de viață, cunoscându-se și iubindu-se pe ei înșiși. O colecție în ediție limitată „foarte râvnită” va fi lansată, alături de „goodies mai interesante” pentru fani.

Sean Kellet a adăugat: „Suntem încântați să extindem parteneriatul cu Kate Moss în calitate de director de creație. Anul trecut, ne-am inspirat din arhivele de neegalat ale lui Kate pentru a sărbători dragostea noastră comună pentru modă. În sezonul 2, i-am oferit lui Kate acces la moștenirea Diet Coke pentru a crea ceva uimitor din punct de vedere vizual și neașteptat. Cu viziunea lui Kate, în această vară vom continua să inspirăm fanii să adopte o atitudine fără scuze față de „Love What You Love””.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top