Acum citește
Creativitatea învingând temerile – topictureastory x EMAA – “Warm Winds”

Creativitatea învingând temerile – topictureastory x EMAA – “Warm Winds”

În vremuri întortocheate, arta, muzica au capacitatea de a oferi claritate, asumându-și rolul de sprijin oricărei persoane care are curajul să ridice mâna. topictureastory reprezintă vocile și sufletele creative a 12 tineri refugiați și migranți, suflete care s-au regăsit cu cel al EMEI pentru a compune și înregistra piesa “Warm Winds”. Rezultatul poate fi denumit coloana sonoră a speranței și a seninătății, vocile tuturor emanând căldură. Producția piesei a fost realizată de DOMINO. 

topictureastory reprezintă un proiect susținut de Kiss Fm și Global Records, în care cei 12 tineri au avut parte de o serie de workshop-uri de fotografie, învățând să se exprime prin fotografii pe film, workshopuri susținute de ActivRandom. 

“Am avut parte de o emoție nouă. Să scriu o piesă împreună cu adolescenți care nu au mai făcut asta niciodată, m-a fericit puternic și mai ales să îi văd pe ei atât de entuziasmați de întreg procesul. Sunt lucruri care te lasă la finalul zilei cu o senzație tare bună și calmă, iar experiența asta așa m-a lăsat și mulțumesc tare pentru asta.” ne spune EMAA

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus