Now Reading
Pharell Williams și-a făcut debutul în calitate de director de creație Louis Vitton

Pharell Williams și-a făcut debutul în calitate de director de creație Louis Vitton

Debutul lui Pharrell Williams în calitate de director de creație pentru bărbați pentru Louis Vuitton ce a avut loc marți la Paris a fost unul spectaculos, anuntând o nouă eră pentru celebra casă de modă franceză. Spectacolul a avut loc la apus, cu o orchestră completă, un cor gospel și peste 70 de invitați de seamă, printre care designerul Stefano Pilati, Pusha T și No Malice din duo-ul hip-hop Clipse. Prietenii celebri ai lui Williams l-au încurajat din primul rând. Printre aceștia s-au numărat Rihanna, cel mai recent model de campanie al mărcii și A$AP Rocky, Jay-Z care a cântat la afterparty, Beyoncé, Kim Kardashian, Jared Leto, Lenny Kravitz sau Naomi Campbell.

Aceasta nu este prima șansă a lui Williams în lumea designului: în 2003, a colaborat cu Marc Jacobs (atunci la conducerea Louis Vuitton) și designerul japonez Nigo pentru ochelarii de soare care au devenit unul dintre cele mai vândute produse ale mărcii. Au urmat și alte colaborări: Moncler, Moynat și parteneriate de lungă durată cu Adidas și Chanel, inclusiv o colecție capsulă pe care a creat-o împreună cu regretatul director de creație al Chanel, Karl Lagerfeld.

 

 

Designul tablei de șah, care datează din 1889, a fost reimaginat prin prisma lui Williams. O iterație pixelată, numită „Damoflage”, a apărut pe paltoane, costume asortate, o jachetă fără guler,  genți și rucsacuri Speedy supradimensionați. O formă mai exagerată a modelului original Damier a fost prezentată și pe jachetele din denim matlasate, trenciuri, jachetele moto din piele cu pantaloni evazați, tricourile  și cămășile de rugby în nuanțe de galben strălucitor, bleumarin intens și visiniu. A fost văzută și pe o serie de accesorii, inclusiv beanies, genți și șepci de baseball.

Au fost introduse noi motive în acest sezon, inclusiv modele brodate din lucrările artistului american Henry Taylor, folosite la croitorie, denim și accesorii și un logo care combină monograma clasică „LV” cu cuvântul „iubitori”. „LVERS este o stare de spirit: căldură, bunăstare și găzduire”, se arată în notele show-ului.

Accesoriile s-au aflat la același nivel cu îmbrăcămintea. Modelele au defilat cu câteva dintre cele mai recunoscute genți ale mărcii — The Speedy, purtat de celebrități de la Audrey Hepburn la Snoop Dogg.

 

Speedy a fost întotdeauna o geantă de pânză pentru bărbați până când au făcut o versiune mai mică pentru Audrey Hepburn în 1965”, a spus Pharrell într-un comunicat de presă distribuit după spectacol. „Am vrut să preiau ceva ce simțeam că va fi unisex și să fac o geantă grozavă pentru oameni. Este un accesoriu deosebit, cotidian, conceput pentru fiecare domeniu al vieții.”

Noua iterație prezintă noi culori vibrante, inclusiv roșu vișiniu, galben strălucitor și verde intens. Noile genți sunt realizate din piele de vițel în loc de pânza tradițională și vin într-o varietate de dimensiuni, inclusiv versiuni mai mari și mai moi.  Ochelarii de soare – specifici lui Pharell Williams – au fost, de asemenea, un element cheie și au venit într-o gamă de dimensiuni și forme, de la cei pătrați camo cu rame circulare mici, care amintesc de lentilele camerei, până la lentile ovale împodobite cu perle.

 

 

 

 

 

 

 

See Also

 

 

 

 

 

Spectacolul s-a încheiat cu corul gospel Voices of Fire scandând: „Bucurie! Bucurie! Bucurie!” cu un performance care nu numai că a stârnit bucurie, dar a primit aplauze în picioare. Williams a compus două piese noi pentru spectacolul de pe podium, inclusiv „Joy (Unspeakable)”, cântată de corul din Virginia, care a fost lansat în urmă cu cinci zile, precum și „Peace Be Still” cu pianistul chinez Lang Lang.

În discursul său din cadrul show-ului, Williams a adus un omagiu „gigantului dinaintea mea” – regretatul director artistic Virgil Abloh.

Virgil a fost întotdeauna un frate în spirit. A lăsat o mulțime de hit-uri Casei. În ceea ce mă privește, colaborez cu spiritul lui și mă simt onorat. Când am primit această numire, am fost cu adevărat, foarte fericit pentru el… A fost o nebunie, cu toate conexiunile și respectul pe care l-a avut pentru noi și pe care îl avem în continuare pentru el. Vă pot spune că Virgil și cu mine fiind aici trebuie să le spunem copiilor care arată ca noi: „Pot face orice. Pot fi orice.”

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top