Now Reading
Irina Rimes, noua ambasadoare EQUAL Spotify

Irina Rimes, noua ambasadoare EQUAL Spotify

Inițiativa EQUAL demarată de Spotify înseamnă unitate, egalitate între genuri și sprijinirea și promovarea artistelor din industria muzicală de pretutindeni. După ce INNA a devenit ambasador global al mișcării, Irina Rimes se alătură comunității din România, reprezentând vocile feminine ale țării. 

,,Sunt tare bucuroasă să fiu parte a ceea ce poate fi numit, deja, mișcarea EQUAL, o inițiativă minunată a celor de la Spotify, dedicată femeilor din industrie. Există atâtea femei inspiraționale, care au un cuvânt de spus în muzică, ale căror piese merită puse pe repeat, și aici includ și  compozitoarele, instrumentistele și producătoarele. Cred că ceea ce face Spotify este crucial pentru evoluția industriei și evoluția noastra, ca indivizi și ca societate, ne aduce mult mai aproape de scenariul ideal în care atât femeile, cât și bărbații au voci egale.” ne spune Irina Rimes.

Prin EQUAL Hub, utilizatorii Spotify pot explora creațiile artistelor prezente în peste 180 de piețe, incluzând aici Africa, Italia și Argentina. Spotify a adăugat aproximativ 5000 de artiste la listele de redare EQUAL și a sprijinit mai mult de 700 de ambasadori EQUAL din întreaga lume. Mai mult decât atât, utilizatorii pot accesa și poveștile conturate în videoclipuri speciale create de artiști. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top