Acum citește
Un nou trailer pentru Haunted Mansion – comedia horror produsă de studiourile Disney

Un nou trailer pentru Haunted Mansion – comedia horror produsă de studiourile Disney

Un nou trailer pentru viitoarea comedie de groază produsă de studiourile Disney, Haunted Mansion, prezintă formarea unei echipe de vânătoare de fantome. Haunted Mansion se bazează pe atracția Disneyland cu același nume și va prezenta câteva elemente familiare în film. Va fi, de asemenea, al doilea film din seria bazată pe atracția de divertisment Disney, cel anterior fiind The Haunted Mansion cu Eddie Murphy în rol principal.

Acum, Walt Disney Studios a lansat un nou trailer pentru Haunted Mansion, unde putem vedea parte din distribuția și povestea filmului.
Trailerul prezintă o nouă familie care se mută în Conacul Bântuit, în timp ce o echipă de vânători de fantome se adună pentru a-i descoperi misterele. Starurile din film sunt evidențiate, cu o atenție deosebită acordată lui Jamie Lee Curtis în rolul Madame Leota și Jared Leto în rolul Fantoma cu pălărie, două fantome proeminente din călătoria originală.
Cel mai recent trailer al peliculei Haunted Mansion evidențiază, de asemenea, aspectele sale de comedie de groază, prezentând elemente înfiorătoare amestecate cu ridicol. În ciuda ratingului PG-13 al filmului,  comedia uşoară semnalează că va fi primul film de familie.
În timp ce Curtis și Leto vor juca fantome recunoscute din călătoria originală, distribuția din Haunted Mansion va include câteva fețe recunoscute care vânează fantomele. Printre acestea se numără LaKeith Stanfield (Straight Outta Compton), Owen Wilson (Cars), Danny DeVito (It’s Always Sunny in Philadelphia), Rosario Dawson (The Mandalorian), Tiffany Haddish (The Afterparty) și Winona Ryder (Stranger Things). Cu o mulțime de actori importanți prezenți în film, personajele Haunted Mansion vor avea, cu siguranță, o personalitate grandioasă.

Se pare că, prin intermediul unei mulțimi de moduri creative de a speria și de a emoționa, Haunted Mansion va fi o comedie de groază care surprinde sentimentul călătoriei originale Disney. În plus, Leto va da propriul său fler sinistru lui Hatbox Ghost pe tot parcursul filmului.

Odată cu lansarea filmului pe 28 iulie, nu va trece mult până când publicul va putea asista la investigația fantomatică din Conacul bântuit.

Vezi și

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus