Now Reading
Kylie Minogue – vedeta noului musical I Should Be So Lucky

Kylie Minogue – vedeta noului musical I Should Be So Lucky

Kylie Minogue a anunțat că va apărea într-un viitor musical bazat pe melodii produse de The Hit Factory. The Hit Factory – aka Mike Stock, Matt Aitken și Pete Waterman au dominat scena pop din anii ’80, scriind o mulțime de single-uri Number Ones – și producând 25 de hituri pentru fosta vedetă de televiziune australiană devenită cântăreață, inclusiv primul ei number one, „I Should Be So Lucky”.

I Should Be So Lucky: The Scott Aitken Waterman Musical este scris și regizat de Debbie Isitt, care a produs toate cele 25 de cântece pe care le-a scris pentru Minogue și va spune povestea unui tânăr cuplu numit Ella și Nathan, care urmează să se căsătorească doar că lucrurile capătă brusc o altă întorsătură. Minogue va apărea în vizual digital pe tot parcursul spectacolului ca un personaj special creat pentru musical.

Sunt încântată să anunț că mă voi alătura lui Stock Aitken Waterman pentru a prezenta noul musical, I Should Be So Lucky”, a spus Minogue. „Este muzica ce a inspirat o generație (plus primele mele cinci albume), așa că prin toate hiturile  din această poveste originală, va fi un spectacol convingător, amuzant și plin de iubire. Să ne bucurăm din nou de magie!”

Scott, Aitken și Waterman au adăugat: „Suntem încântați să facem parte din această nouă aventură minunată. Să vedem că melodiile noastre iau o nouă viață în lumea teatrului muzical și să lucrăm la o colaborare cu Debbie Isitt și echipa ei talentată este atât de interesant și foarte special.

See Also

Premiera mondială a musicalului va avea loc la Opera din Manchester pe 2 noiembrie a acestui an, înainte ca spectacolul să pornească într-un turneu la nivel național.

În altă ordine de idei, Kylie Minogue își va lansa cel de-al 16-lea album de studio „Tension” pe 22 septembrie prin Darenote / BMG – cu un turneu uriaș în 2024 și o potențială colaborare cu Madonna.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top