Now Reading
Iubiri trecătoare sub formă de ,,Flori de mai” – Irina Rimes

Iubiri trecătoare sub formă de ,,Flori de mai” – Irina Rimes

Spune-mi de ce stai dacă nu ne mai…

Irina Rimes e unul dintre artiștii care a întors iubirea pe toate părțile, de la primele scântei ale dragostei, la o relație pe sfârșite sau terminată cu regret. În ,,Flori de mai”, povestitoarea noastră preferată vorbește cu tâlc despre o relație în care scânteia a dispărut, însă ea pare că se regăsește în instrumentalul care îți va pune gândurile într-o agitație continuă.

Creditele pentru ,,Flori de mai” merg către Irina Rimes pentru versuri, iar pentru muzică și producție artista a colaborat cu Alex Cotoi. Piesa vine însoțită de un videoclip creativ, în care Irina este surprinsă în 13 look-uri, cu estetică diferită, regizat de Vlad Oancea. 

See Also

<<Flori de mai>> nu e cea mai profundă piesă a mea, dar este o piesă care te invită să te miști, să o fredonezi și să te simți bine. Îmi place foarte mult clipul, este ceva ce nu am mai făcut până acum și am simțit că s-ar potrivi perfect cu piesa asta. Vă îmbrățișez și sper să vă placă buchetul ăsta de flori la fel de mult cum îmi place și mie” ne spune Irina Rimes. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top