Now Reading
Asociația Culturală Metafora anunță începerea DreamACT Camp – Tabăra de teatru și tradiții locale

Asociația Culturală Metafora anunță începerea DreamACT Camp – Tabăra de teatru și tradiții locale

Asociația Culturală Metafora, în calitate de beneficiar, anunță începerea A3. DreamACT Camp – Tabăra de teatru și tradiții locale, finanțată prin Planului Național de Redresare și Reziliență – „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată” și co-finanțat de UAT Orașul Pucioasa.

În data de 5 august la ora 12:00 începe activitatea principală a proiectului, tabăra de teatru. Timp de 11 zile, 35 de tineri vor descoperi tradițiile și obiceiurile locale prin tehnici teatrale, vor participa la peste 50 de ateliere, videomapping show, happening dar și la realizarea unui spectacol de teatru cu care se va încheia și tabăra.

Activități culturale menită să dezvolte afinitatea participanților pentru cultură și nu numai. Pe perioada taberei tinerii, organizatorii și trainerii vor explora zilnic orașul stațiune, Pucioasa pentru a descoperi frumusețile zonei, tradițiile, obiceiurile, dar și miturile urbane. Surorile Osoianu, Lupii lui Calancea și David Ciente sau doar o parte dintre artiștii care ne-au oferit acordul lor de a utiliza melodiile acestora în mod gratuit în toate activitățile taberei, astfel facilitând apropierea tinerilor de muzica tradițională reinterpretată.

Toate activitățile în aer liber sunt deschise și pentru spectatori din oraș cu respectarea regulamentului publicat pe paginile asociației și ale partenerilor.

See Also

Proiectul DreamACT Camp – Tabăra de teatru și tradiții locale, cod proiect: 87, finanțat în cadrul componentei I5-1 Creșterea accesului la cultură în zonele defavorizate din punct de vedere cultural, din cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată”. Co-finanțat de UAT Orașul Pucioasa.

Partener media – Daily Magazine

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top