Now Reading
Provocarea următorului sezon: abordează noi piese emblematice și îmbrățișează moștenirea americană

Provocarea următorului sezon: abordează noi piese emblematice și îmbrățișează moștenirea americană

Tommy Hilfiger vă invită să redescoperiți alura stilului clasic american reinventat. Cu accent pe celebrarea stilului colegial și îmbinarea eleganței cu elementele sportive, colecția Pre-Fall 2023 prezintă angajamentul brand-ului față de design-uri atemporale și perspective de modă contemporane.

New Icons: Reinventing American Classics

Tommy Hilfiger aduce o perspectivă proaspătă asupra articolelor emblematice din garderoba americană. Colecția prezintă o gamă de siluete inspirate de look-ul universitar care omagiază cel mai bun stil colegial.

Ready, Prep, Go! Elevating Sporty Staples

Colecția Tommy Hilfiger Pre-Fall 2023 oferă un twist rafinat și elegant articolelor sportive versatile. Combinând stilul preppy al brand-ului cu moda contemporană, colecția face ca tricourile rugby și Oxford să fie mai mult decât o ținută casual.

Red, White, and New: Celebrating Tartan

Intră în noul sezon cu celebrul tartan, reimaginat și reîmprospătat. Explorează modul prin care codurile stilistice de arhivă prind viață prin croiala ușoară, prezentând carouri perfecte care aduc un omagiu moștenirii bogate ale brand-ului.

Our Heritage, Your Style: Tartan Awakened

Tommy Hilfiger înțelege că moda ar trebui să fie atât accesibilă, cât și versatilă, iar colecția Pre-Fall 2023 oferă o interpretare modernă a tartanului pentru a satisface orice preferință de stil. Indiferent dacă preferați un aspect elegant și chic sau un look mai casual și relaxat, colecția oferă o gamă de siluete care încorporează fără efort acest imprimeu atemporal în îmbrăcămintea de zi cu zi.

See Also

 

Colecția nouă Pre-Fall 2023 este disponibilă pe tommy.com sau în magazinele TOMMY HILFIGER din România din București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top