Now Reading
STAR TALKS | VIDEO-INTERVIU ALEXANDRA STAN

STAR TALKS | VIDEO-INTERVIU ALEXANDRA STAN

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute și de succes artiste din România pe plan internațional. A înregistrat milioane de vizualizări pe YouTube, piese în heavy-rotation la nivel mondial, s-a autoîntrecut pe sine în cadrul unor competiții precum Survivor și a fost declarată în repetate rânduri drept cea mai bine cotată artistă din Europa.

Mister Saxobeat este una dintre cele mai de succes piese din ultimii 10 ani din România, cea care i-a adus un multi-succes european și mondial.

În anul 2022, artista a lansat în România în cadrul unui eveniment privat cel de-al 5-lea album din carieră, “Rainbows“. Materialul discografic conține o colecție de 15 piese care abordează mai multe teme, mesaje, sentimente și trăiri, și prezintă versatilitatea artistică a Alexandrei. 

Astăzi Alexandra Stan a fost artista ce a încântat zecile de brăileni ce se bucură timp de o săptămână de sărbătoarea noastră, Zilele Brăilei. Nu puteam rata ocazia de a ne întâlni cu Alexandra Stan la mine acasă și am realizat și un scurt interviu-video de suflet și deschis despre întregul său periplu de până acum. 

See Also

ENJOY!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top