Now Reading
„Băieți cu inima în blugi” este single-ul pe care Andreea Bălan l-a pregătit pentru vara aceasta alături de What’s UP

„Băieți cu inima în blugi” este single-ul pe care Andreea Bălan l-a pregătit pentru vara aceasta alături de What’s UP

Vara aceasta Andreea Bălan surprinde cu un nou single cu substrat: „Băieți cu inima în blugi”. De-a lungul timpului, artista a adus în atenția publicului piese ce s-au remarcat prin povești personale povestite prin muzică, prin dans, culoare și mai ales energie. „Băieți cu inima în blugi” nu face nicio excepție și vine cu un sound fresh, potrivit pentru vară, dar și cu un mesaj pentru fetele care știu ce vor.

„«Băieți cu inima în blugi» este o piesă pentru femeile puternice care își doresc alături un bărbat și mai puternic”, spune Andreea despre noul single.

Cu muzica și versurile compuse de către Ionuț Bacula (Papu) alături de Vlad Manolache și What’s UP, „Băieți cu inima în blugi” este o piesă empowering pentru toate femeile care știu ce vor de la viață și mai ales de la o relație, dar care conține și un mesaj cu substrat pentru băieții care aleg să iubească doar prin cuvinte și nu prin fapte.

See Also

„Spune-mi dacă poți să duci o femeie așa ca mine/ Băieți cu inima în blugi/ Da, am mai văzut ca tine/ Băieți cu inima în blugi/ La costum v-ar sta mai bine” sunt versurile prin care Andreea intră în pielea femeilor care știu ce își doresc, știu să trăiască prezentul, dar privesc și spre viitor.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top