Now Reading
GALA HOP ÎN 3 MOTIVE | ANDREI CRISTEA : “Mă aștept ca experiența Hop de anul acesta să mă ajute să mă recalibrez, să mă redescopăr și să mă autodepășesc.”

GALA HOP ÎN 3 MOTIVE | ANDREI CRISTEA : “Mă aștept ca experiența Hop de anul acesta să mă ajute să mă recalibrez, să mă redescopăr și să mă autodepășesc.”

Pentru că actoria este, așa cum o definește chiar Andrei Cristea, invitatul de azi din seria de interviuri dedicate Galei Hop – Gala Tânărului Actor, tânărul artist este absolvent al UNATC, mânuiește și dibăcia păpușilor-marionete, a făcut parte din proiectul Dans Nomad Timișoara  și este actor atât la Teatrul Apropo, cât și în cadrul trupei Nobody’s Group.

Concurează în acest an la secțiunea Individual la Alba Iulia și azi vă propunem să îl cunoaștem mai bine. 

 

Actoria pentru mine este …(în 3 cuvinte)

O continuă căutare.

 

3 atribute ce descriu un actor prezentabil

Disciplină, prezență de spirit, poftă de joc (și joacă)

 

3 moduri în care îmi doresc să-mi fac simţită prezenţa ca actor pe scena din România

Înainte de orice, îmi doresc să rezist acestei lumi în care condiția artistului independent e incertă și mereu imprevizibilă. Îmi doresc să rezist acestei lumi în care întregul sector cultural se află la doar un pas de colaps, desigur, mulțumită minunatei noastre clase politice care odată la câțiva ani se gândește să mai arunce cu niște noroi… Orice ar fi și orice s-ar întâmpla, eu unul voi continua să mă provoc și să cresc, nu singur, ci alături de toți prietenii și colegii de breaslă care îmi sunt și toți cei ce-mi vor fi alături în acest parcurs profesional ce se arată a fi anevoios, dar nespus de împlinitor.

 

3 motive pentru care prefer să lucrez individual/în grup legat de secțiunile Hop

Adevărul este că, în general, fug de momentele în care nu am drept sprijin un partener în scenă. Simt că funcționez de o mie de ori mai bine atunci când construiesc împreună cu cineva în timpul actului artistic. Nu prefer deloc să lucrez individual, dar consider că a venit timpul să-mi întrec niște limite în direcția aceasta. Așadar, participarea la “Secțiunea Individual”  de anul acesta este mai degrabă un exercițiu în urma căruia sper să ajung să câștig ceva mai multă încredere în mine, în tot ceea ce sunt și tot ceea ce vreau să fac în viitor.

 

 

 

 

 

3 aşteptări eu vs Gala Hop şi eu vs public

Mă aștept ca experiența Hop de anul acesta să mă ajute să mă recalibrez, să mă redescopăr și să mă autodepășesc. 

Mă aștept să întâlnesc colegi pasionați și implicați de la care, mai mult ca sigur, voi putea să “fur” câte ceva.

Mă aștept ca publicul să empatizeze cu momentul pe care urmează să-l prezint în concurs. Dacă nu o va face, căci există și această posibilitate, nu voi lăsa acest lucru să mă demoralizeze.

 

3 motto-uri ce mă descriu pe scenă şi în culise

See Also

“Nu există probleme. Există doar soluții.”

“Caută să joci de fiecare dată asumat și responsabil, căci în public ar putea fi o persoană care vine pentru prima dată la teatru/ o persoană care o face pentru ultima oară.”

“Răzbim noi cumva la lumină.”

 

3 mulţumiri pe care le-aş adresa dacă aş fi unul dintre câştigătorii Galei

Aș mulțumi întregului fenomen Hop și întregii echipe organizatorice pentru oportunitatea de a mă fi numărat printre cei aleși în ediția de anul acesta.

Aș mulțumi familiei care încă mai cotizează din când în când la îndeplinirea visului meu. Toți cei de acasă mă sprijină real (acum, într-un final) în drumul pe care l-am ales și pentru asta le sunt recunoscător.

Și nu în ultimul rând, le-aș mulțumi prietenilor mei pentru simplul fapt că au încredere în mine și pentru că sunt acolo, lângă telefon, lângă interfon, în fiecare ceas din zi și noapte. Și pentru că după atât de mult timp continuă să râdă la glumele mele (aproape de fiecare dată) proaste.

 

3 mesaje pentru mine cel/cea din trecut/prezent/viitor

Pentru Andreiul din trecut : Deși sub acel zâmbet larg se ascund multe insecurități și o stimă de sine la pământ, nu te opri! Continuă să zâmbești mereu pentru că asta îți va deschide multe drumuri!

Pentru Andreiul din prezent : Ascultă-ți mai mult instinctul și intuiția! 

Pentru Andreiul din viitor: Nu uita niciodată că primul pas în a lua un casting e să te prezinți la casting! Același lucru se aplică și-n viață: încearcă,  dă-ți interesul și lucrurile se vor așeza la un moment dat!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top