Now Reading
GALA HOP ÎN 3 MOTIVE | FRANCESCA FULOP : “Teatrul presupune muncă de echipă.”

GALA HOP ÎN 3 MOTIVE | FRANCESCA FULOP : “Teatrul presupune muncă de echipă.”

Ultimul interviu dedicat Secțiunii Grup din cadrul Galei Hop – Gala Tânărului Actor, ediție ce va avea loc anul acesta în perioada 30 august – 2 septembrie, la Alba Iulia, și ce are drept tematică Prezența actorului, este Francesca Fulop.

Este originară din Timișoara. A studiat Actorie la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca. Masterandă în Arta Actorului la UNATC București. Concurează, așa cum am precizat, în cadrul secțiunii Grup, alături de colegul său, Andrei Marius Barbu, cu sceneta Tic Tac Tok.

 

Actoria pentru mine este …(în 3 cuvinte)

Mi se pare imposibil ,,să pun degetul” pe un raspuns specific. Este multe lucruri. Acum am să zic că este un proces, o joacă și un meșteșug.

 

3 atribute ce descriu un actor prezentabil

Disponibilitatea, luciditatea, disciplina

 

3 moduri în care îmi doresc să-mi fac simţită prezenţa ca actor pe scena din România

Mi-ar plăcea să am șansa să fac lucruri relevante pentru mine și pentru public. Să fiu peste tot, să fac de toate, din toate, să lucrez cu toată lumea pe care o admir și cu toate astea să dau dovadă de modestie fără a simți nevoia să demonstrez ceva.

 

3 motive pentru care prefer să lucrez individual/în grup legat de secțiunile Hop

Teatrul presupune muncă de echipă și cred că acesta este principalul motiv pentru care am lucrat un moment în grup. E reconfortant și înălțător să știi că ești pe aceeași frecvență cu cu partenerul de scenă și evident că e mult mai distractiv decât atunci când ești singur.

 

 

3 aşteptări eu vs Gala Hop şi eu vs public

Mă aștept ca Gala Hop să vină ca un schimb frumos între participanți, dar și între participanți și mentori. Sunt sigură că am foarte multe lucururi de învățat de la toată lumea care va fi prezentă acolo și vreau să mă bucur de tot fenomenul.

Publicul sper să fie curios de care e ,,oferta” de anul acesta de la Hop. Să fie deschis, receptiv și să se bucure alături de noi.

 

3 motto-uri ce mă descriu pe scenă şi în culise

See Also

Cum repeți așa joci. Repetiția e mama învățăturii. Distrează-te.

 

3 mulţumiri pe care le-aş adresa dacă aş fi unul dintre câştigătorii Galei

Cred că părinții, profesorii și cei dragi se detașează într-un astfel de clasament, că au pus ei niște baze acolo, dar totodată consider că toate experiențele și întâlnirile pe care le-am avut au ajutat la parcursul meu. Sunt recunoscătoare multor oameni, fie că ei au avut un impact mai mic sau mai mare asupra mea și mi-ar plăcea să fac o scamatorie să îi mulțumesc fiecăruia în parte.

 

3 mesaje pentru mine cel/cea din trecut/prezent/viitor

Ai răbdare x 3

 

 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top