Acum citește
Netta a lansat “Wonderful & Great”

Netta a lansat “Wonderful & Great”

Netta a lansat “Wonderful & Great”. Netta, cunoscută drept una dintre cele mai inovatoare vedete pop moderne din lume, a anunțat că mult așteptatul ei album de debut va fi lansat în ianuarie 2024. Pentru a începe anunțul, ea a lansat primul ei single „Wonderful & Great” de pe viitorul ei album.

Am scris un cântec de dragoste acelei fete care are totul pentru ea în cel mai perfect și enervant mod”, a declarat Netta despre piesă. „M-am gândit la felul în care rareori complimentăm gratuit și am vrut să promovez acest schimb pozitiv de energie între oameni și în mine însumi. Transformând invidia în admirație. Acest cântec este inspirat de o cântare pe care eu și cei mai buni mei o facem când ieșim împreună din club la 4 dimineața, după o noapte grozavă.”

„Wonderful & Great” este imnul suprem al prieteniei, Netta exprimându-și dragostea pentru cea mai bună prietenă a ei. Această bijuterie ciudată-pop arată cum poți găsi adevărata împlinire prin prietenie. Videoclipul este ireal și constă într-o „petrecere de ceai” sălbatică organizată de Netta, care prezintă imagini trippy.

Vezi și

 

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus