Now Reading
The Motans și EMAA vor să știe ,,La ce te gândești” (Official Experience)

The Motans și EMAA vor să știe ,,La ce te gândești” (Official Experience)

O chitară acustică jovială acompaniază dialogul dintre The Motans și EMAA, care povestesc, așa cum știu ei mai frumos, despre sinceritatea în iubire, despre dorința de a ști dacă gândurile tale sunt la unison cu cele ale persoanei dragi. ,,La ce te gândești” nu e prima colaborare dintre cei doi artiști. În 2020, piesa ,,Insula” a strâns milioane de vizualizări și i-a făcut pe fanii artiștilor să îți dorească o nouă colaborare.

Piesa ,,La ce te gândești” a fost scrisă de The Motans și EMAA, cu ajutorul lui DOMINO pentru partea de muzică și producție. Videoclipul creativ a fost conceput și editat de Bogdan Păun, cu ajutorul lui Alexandru Mureșan ca DP, iar de producție s-au ocupat cei de la NGM Creative. 

,,Îmi place atât de mult piesa asta, o ascult și-mi dă un super vibe, se simte că ne-am distrat și ne-am simțit foarte bine când am compus-o. A fost prima sesiune cu EMAA după mult timp, totul a decurs firesc, fără să ne propunem ceva anume, poate doar să scriem o piesă care să încălzească suflete în orice anotimp. Așa ne-am imaginat noi un dialog între doi îndrăgostiți, într-un balcon micuț, într-o seară de vară.” ne spune The Motans. 

See Also

,,<<La ce te gândești>> e o piesă despre care poți să spui că are aproape o viață proprie, o voință a ei. Sunt momente în care poate părea că o piesă se scrie singură, fiindcă totul se desfășoară extrem de lin și natural, iar asta e una dintre acele situații. E foarte frumos când se întâmplă și mai ales atunci când e împărtășit, o colaborare real esențială (pentru mine), fiind doar atunci când toate părțile reușesc, cumva, să simtă și să se conecteze la fel, la același gând, aceeași emoție, același univers” ne spune EMAA.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top