Now Reading
EXCLUSIV | EVA TIMUSH : “Trebuie să fii mereu up-to-date cu tot ce se schimbă/tot ce apare nou.”

EXCLUSIV | EVA TIMUSH : “Trebuie să fii mereu up-to-date cu tot ce se schimbă/tot ce apare nou.”

Eva Timush e numele care a stat, alături de Vescan, cu piesa ,,Colegi de apartament”, timp de 13 săptămâni în topul celor mai ascultate piese din România, de pe radio. Originară din Republica Moldova, cea mai fresh artistă din România a cucerit  publicul și cu piese precum ,,Te-am sunat”, în colaborare cu rareș sau Too deep, alături de Sickotoy.  Acum 4 ani, Eva cucerea  juriul de la Vocea României și intra în echipei Irinei Rimes, în care a rămas până în semifinală. Momentul său din battle-uri are la acest moment peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.  A lansat prima sa piesă, „Tattoo”, în 2022, alături de echipa Global Records.

Prezența și talentul său indiscutabil i-au adus artistei o comunitate numeroasă pe social media, având aproape 400K, individual, pe TikTok și Instagram.

Daily Magazine o aduce azi în fața publicului său, prin intermediul unui nou interviu în exclusivitate, pe Eva Timush, un artist în plină și continuă ascensiune. 

 

 

Bună, Eva! Bun venit pe la noi! Ce faci? Ce ai mai făcut? Cum arată universul tău muzical în prezent?

Bună! Sunt foarte bine, mulțumesc. În ultima perioadă m-am bucurat foarte mult de succesul ultimelor lansări cu Vescan și rareș. Bineînțeles, în paralel am stat mult în studio ca să găsim, împreună cu echipa mea, următorul hit.

 

Cum consideri că te-ai schimbat industria în care activezi până în prezent? Ce vise ai reușit să îndeplinești de la debut și până acum?

M-a maturizat foarte mult industria și m-a făcut să îmi doresc mai mult de la mine în fiecare zi. Legat de vise… cred că unul dintre ele a fost îndeplinit odată cu lansarea piesei “Colegi de apartament”, alături de Vescan, piesă care se bucură de succes și în ziua de astăzi. Inima mi se umple de fericire când aud oamenii cântând piesa la concerte.

 

 

Care au fost principalele lecții învățate din cooperarea cu Global Records și cât de mult consideri că ajută online-ul în lansarea/formarea carierei unui artist?

Nu știu dacă le-aș numi neapărat lecții, dar așa cum am menționat și mai sus, m-au maturizat mult acești ani și m-au făcut să mă descopăr. În ceea ce privește online-ul, clar tot ce înseamnă TikTok și Instagram sunt cele mai puternice forme de a promova orice, în special muzica.

 

Ce înseamnă pentru tine o voce realmente bună, și cum definești succesul raportat la realitatea de azi?

Cred că o voce este bună atunci când reușește să livreze un conținut live apropiat de cel de studio. Evident, e aproape imposibil să fie identic, însă apropierea este ideală. Succesul este relativ. Azi îl ai, mâine dispare. Trebuie să fii mereu up-to-date cu tot ce se schimbă/tot ce apare nou. Pentru mine, succes este și când o piesă reușește să facă cifre destul de mari pe platformele de streaming. Asta înseamnă că e plăcută de oameni, ceea ce mă motivează să continui.

 

Ce diferențe percepi între industria muzicală din țara ta natală și cea din România și cât de bine primită te-ai simțit aici?

Nu am neapărat o experiență în industria muzicală din Republica Moldova, deci nu aș putea să mă raportez decât la ceva ce doar am auzit. Mereu m-am simțit bine primită în România și în industria muzicală din România. Sunt deja nume mari în industria muzicală românească care își au originile în Republica Moldova, așa că oamenii au devenit foarte receptivi la acest aspect.

 

Cum sună viitorul tău muzical?

Va fi plin de muzică și de concerte, cu siguranță. Stay tuned!

 

 

Restul dialogului va fi format din întrebări pornind de la titlurile pieselor tale.

 

Cea mai recentă persoană cu care ai avut cea mai frumoasă conversație telefonică?

Cu iubitul meu, clar.

 

 

See Also

Cum definești un coleg de apartament ideal? Și ce lecții principale din industrie poți spune că ai învățat de la Vescan?

Colegul de apartament ideal e omul cu care reușesc să mă simt confortabilă și alături de care râd și îmi fac amintiri. Pentru mulți, cel mai bun prieten este chiar un iubit, ceea ce este minunat. Colaborarea cu Vescan m-a învățat că succesul e relativ și că, dacă astăzi toată lumea îți fredonează piesa, mâine s-ar putea ca locul tău să fie luat de altcineva.

 

Momentul din viața ta când ai simțit că ai mers prea adânc și cum l-ai gestionat?

Simt că merg prea adânc de fiecare dată când fac shopping și găsesc foarte multe lucruri care-mi plac. Știți cum se spune… unele lucruri trebuie lăsate exact așa cum sunt, haha.

 

Ești o good girl sau o bad girl? Cine ești tu când nimeni nu te vede?

Îmi place să cred că sunt același om acasă și pe scenă. Sunt o good girl în 90% din timp, dar îi las pe cei din jur să confirme.

 

 

Cel mai îndrăzneț tatuaj pe care ți l-ai face?

Hm… nu-mi vine ceva atât de complex în minte acum. Clar îmi mai doresc niște tatuaje, dar mici și nu în zone foarte vizibile.

 

Pe final, ce mesaj are de transmis Eva Timush din prezent către Eva din viitor și către publicul ei, atât din România, cât și din Moldova?

Mulțumesc tuturor care au fost cu mine încă de la început, iar pe cei care se vor alătura pe parcurs, îi aștept cu brațele deschise să fim “colegi de apartament”.

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top