Now Reading
Colaborarea anului! Lidia Buble și Fly Project lansează piesa „Oh La La”, un single super hot și efervescent

Colaborarea anului! Lidia Buble și Fly Project lansează piesa „Oh La La”, un single super hot și efervescent

Lidia Buble, artista ce a cucerit, atât publicul din România, cât și cel internațional, alături de Fly Project, artistul român a cărui muzică este virală în toată lumea, colaborează pentru prima dată și aduc în playlisturi „Oh La La”, un single hot ce nu ne lasă să uităm de zilele fierbinți de vară. Piesa vine ca un follow-up al succesului artistei început peste hotare, în colaborare cu Lenier, pentru piesa „Robándote un beso”, fiind produsă chiar de hitmakerul Tudor Ionescu (fly Project) alături de Harvis Cuni Padron, Felix Popescu și Alin Onoiu, „Oh La La” te poartă într-o călătorie muzicală plină de energie pozitivă a serilor în ritm de dans din care nu lipsesc pasiunea și „el sangre caliente”.

„Dragilor, pentru că ritmul latino v-a ajuns la suflete și mai ales că v-am promis încă o piesă caliente, iată că așteptarea a luat sfârșit! «Oh La La»! Melodia este follow-up-ul drumului meu internațional, iar colaborarea cu Fly Project nu este deloc întâmplătoare, mai ales că rezonăm pe același stil… De a face muzică de calitate care să ajungă și peste hotare. Cu același latino vibe, sunt sigură că veți pune piesa pe repeat, chiar de la primele acorduri. «Oh, La La», que viva la buena vida y musica!”, a transmis Lidia Buble.

„Întotdeauna mi-a plăcut de Lidia ca artist și întotdeauna, de câte ori ne vedeam, ne ziceam unu’ altuia că trebuie să facem o piesă împreună. Și cum universu’ ți le-așează cum numa’ el știe, we did it!”, a spus Tudor (Fly Project).

Cu versuri în spaniolă și ritmuri latino, „Oh La La” este despre chimia muzicală care s-a născut între cei doi artiști, despre vibe-ul fresh pe care îl transmit, dar mai ales despre iubirea și conexiunea ce se naște între doi oameni, o conexiune ce duce în pași de dans spre o frumoasă poveste de iubire.

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top