Now Reading
Sandra N s-a întors și face senzație pe TikTok cu piesa ,,Pe cărarea munților”

Sandra N s-a întors și face senzație pe TikTok cu piesa ,,Pe cărarea munților”

Chiar dacă o perioadă din cariera sa s-a concentrat pe cântecele în limba engleză și a avut concerte în afara țării, dragostea pentru folclor, rădăcinile sale muntoase și dorința de a se reconecta cu natura au contribuit la o schimbare de direcție în muzica sa. ,,Pe cărarea munților”, un refren cântat acapella în mijlocul pădurii și postat pe rețelele de socializare, a devenit viral și a marcat un nou început în cariera Sandrei. Ascultătorii au numit-o ,,fata de la munte,” ,,zâna codrilor,” și ,,vocea Daciei Antice.” Acum, ea pregătește mai multe proiecte muzicale care au ca temă originile românești, reconectarea omului cu natura, rădăcinile dacice, strămoșii și cultura veche, dar vie, a neamului românesc.

Textul și muzica piesei au fost realizate de Sandra N. Cu un videoclip filmat în Munții Făgăraș, la Stana lui Burnei, la poalele celui mai înalt vârf din țară, Vârful Moldoveanu, Sandra promite să atingă inimile românilor și a reaprins în ei dorul de copilărie, dorul de meleagurile natale, dorul de România. 

,,<<Pe cărarea munților>> este o melodie care mi-a venit din nevoia de a mă reconecta cu ceea ce mă face să mă simt cu adevărat vie. În momentul în care am fost în august la poalele unui munte, într-un loc complet sălbatic, neatins de om, doar cu susurul izvoarelor pure din munte, sunetul pădurii, simțeam că respir viața, nu aer, simțeam că mă vindec de toate și că timpul s-a oprit, ca și cum acolo eram nemuritoare. Vara aceasta am simțit că m-am îndrăgostit cu adevărat de munte și chiar îmi propusesem să merg cu rulota și să-mi planific mai multe drumeții.

See Also

Totul a început cu un TikTok pe care eu l-am postat de acolo din mijlocul codrilor, în care îmi cântam trăirea, ca o odă și o mulțumire adusă naturii și momentului acela de <<viață vie>> de care simțeam să mă bucur. Odată cu regăsirea aceasta, simt că mă conectez mai des cu natura, cu rădăcinile, cu plaiurile copilăriei, eu fiind fata de la munte și crescând în natură.” ne spune Sandra N. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top