Now Reading
Lui Jason Statham și Sylvester Stallone i se alătură Megan Fox în Expendables 4, din 22 septembrie la cinema

Lui Jason Statham și Sylvester Stallone i se alătură Megan Fox în Expendables 4, din 22 septembrie la cinema

Expendables, franciza de acțiune binecunoscută, se reîntoarce pe marile ecrane cu echipa consacrată căreia i se adaugă nume noi. Regizat de Scott Waugh, “Expendables 4: Eroi de Sacrificiu” este distribuit de Vertical Entertainment & Dentsu și va putea fi vizionat din 22 septembrie în cinematografele din întreaga țară.

Reunindu-se cu echipa de mercenari de elită, lui Jason Statham și Sylvester Stallone li se alătură Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox și Andy Garcia. Înarmați până în dinți, echipa Expendables, ultima linie de apărare a lumii, se confruntă cu un traficant de arme periculos care conduce o armată privată impresionantă.

Alături de ei regăsim și alte nume cunoscute, precum Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran și Nicole Andrews. Scott Waugh regizează thrillerul plin de aventură pornind de la un scenariu de Kurt Wimmer, Tad Daggerhart, Max Adams, bazat pe o poveste creată de Spenser Cohen, Kurt Wimmer & Tad Daggerhart și personaje create de Dave Callaham.

 

Echipa de producție este formată din producătorii Eda Kowan, Jonah Leach, Avi Lerner, Yariv Lerner, Gisella Marengo, Jeffrey Greenstein, Jason Statham, Kevin King Templeton, Les Weldon, Jonathan Yunger, sub îndrumarea producătorilor executivi Vessela Banzourkova, Christa Campbell, Michael S. Constable, Allen Dam, Boaz Davidson, Claiton Fernandes, Vladimir Fernandes, Lati Grobman, K. Blaine Johnston, Balan Melarkode, Euzebio Munhoz Jr., Stephen Paul, Lonnie Ramati, Trevor Short, Robert Van Norden și Christopher Woodrow.

See Also

AMC sprijină debutul cinematografic al noului film Expendables 4: Eroi de Sacrificiu. Fiind televiziunea cu cele mai premiate și de succes seriale-dramă ale deceniului, conținutul fiind unul de pionierat, popular și de calitate, al cărui scop este să aducă telespectatorilor ceva mai profund, mai bogat, ceva mai mult. De aici s-a inspirat și sloganul: cele mai bune filme.

Lionsgate prezintă “Expendables 4: Eroi de Sacrificiu”, un film de Scott Waugh, o producție semnată Campbell Grobman Films, Media Capital Technologies și Millenium Films. Filmul va fi distribuit de Vertical Entertainment & Dentsu în cinematografele din România începând din 22 septembrie 2023.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top