Now Reading
Actorul american James Longshore revine pe micile ecrane din România

Actorul american James Longshore revine pe micile ecrane din România

James Longshore se pregătește să revină în lumina reflectoarelor televiziunii din România, în cel mai nou serial al Antenei 1, “Lasă-mă, îmi place! Camera 609”.

Cu o carieră bogată și diversificată în industria cinematografică internațională, James Longshore a jucat alături de nume mari din lumea filmului și a televiziunii și este cunoscut pentru contribuția sa la promovarea actoriei în limba engleză în România.

Printre realizările notabile ale actorului se numără colaborările de excepție cu staruri din industria cinematografică mondială. Acesta a jucat alături de nominalizații la premiile Oscar, John Malkovich și Vanessa Kirby, dar și alături de vedete precum Tove Lo, Gustav Skarsgaard și Matthias Schoenaerts, nominalizați la premiile Grammy. Filmele în care a jucat actorul american au fost proiectate și recompensate cu premii în cadrul unor festivaluri prestigioase, precum cele de la Berlin, Cannes, Veneția, Sundance, San Sebastian sau Roma.

James Longshore a colaborat cu regizorul Michael Damian pentru filmul “High Strung” și a lucrat în producții cinematografice filmate în Statele Unite, Germania, Franța, Italia, Ecuador și România.

Lasă-mă, îmi place! Camera 609 nu este primul proiect de televiziune din România în care James Longshore este distribuit. Acesta a colaborat cu actori români de exceptie precum Florin Călinescu, în cadrul serialului “Tanti Florica” de la PRO TV, precum și cu Monica Bîrlădeanu în filmul  “Diaz”, o coproducție Italia/ România/Franța, distins cu premiul Panorama Audience, din partea publicului, la Festivalul de Film de la Berlin. De asemenea, actorul a apărut în emisiunea “Povești de Familie”, de la Antena 1, în care a jucat în limba engleză și română.

James Longshore a fost primul actor american care a jucat în limba română în cadrul unui proiect difuzat de o televiziune națională.

„Lasă-mă, îmi place! Camera 609” este un serial românesc ce aduce în prim plan o poveste intrigantă și personaje captivante. Serialului de comedie romantica de la Antena 1 este produs de Ruxandra Ion și prezintă o poveste de dragoste care nu se încadrează în clișee. Actorul va putea fi văzut pe micile ecrane în data de 22 septembrie.

Sunt încântat să fiu distribuit în acest serial și să am posibilitatea să lucrez cu unul dintre cei mai de succes producători TV din România. „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” este probabil serialulul cel mai apropiat de stilul american de televiziune, produs în România. Personajul meu este un investitor american, însă vă invit să-l urmăriți pentru a afla mai multe. A fost foarte distractiv la filmări și cred că va fi la fel de distractiv de vizionat. Este o comedie romantică foarte bună, cu o distribuție  pe măsură. Ruxandra Ion este ca Shonda Rimes din Rollywood, un fel de Hollywood al producțiilor de televiziune din România”, declară actorul James Longshore.

În 2012, James Longshore a lansat primul program de actorie în limba engleză din România, intitulat “ACTING IN ENGLISH by JAMES LONGSHORE”. Unul dintre foștii săi studenți, Matei Negrescu, este protagonistul serialului „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, astfel că acest episod reprezintă o întâlnire specială pentru cei doi.

În prezent, James lucrează la primul său roman, un thriller romantic inspirat de experiențele sale din industria cinematografică din România, intitulat “Say Goodbye to Hollywood”.

See Also

De asemenea, actorul a urcat pe scene de stand-up comedy cu spectacole susținute la Berlin, Copenhaga și Londra. Pe 6 octombrie, el va susține un spectacol la 1UP Gamers Pub din Piața Amzei, București, începând cu ora 20:00.

În primăvara anului viitor, James Longshore va prezenta două piese scurte de teatru în limba engleză în București, “Dreamer Examines His Pillow” și “Sure Thing”, alături de actrița Alexandra Băcăoanu, cu care a colaborat în emisiunea “Povești de Familie”.

James va reveni anul viitor și pe marile ecrane în filmul “The Yellow Tie”/”Cravata Galbenă”, care explorează viața compozitorului român Sergiu Celibidache, însă și ca personaj principal în scurtmetrajul “Angel’s Destiny”, regizat de Rubin Sosna.

Credit foto:

Behind the scenes Antenei 1, “Lasă-mă, îmi place! Camera 609” – foto Georgiana Feraru

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top