Now Reading
Teatrul Dramaturgilor Români anunță premiera spectacolului PLICUL, în regia lui Dan Tudor

Teatrul Dramaturgilor Români anunță premiera spectacolului PLICUL, în regia lui Dan Tudor

Teatrul Dramaturgilor Români, instituție publică de cultură în subordinea Primăriei Municipiului București, anunță premiera spectacolului PLICUL după Liviu Rebreanu, adaptare și regie Dan Tudor – vineri, 22 septembrie, ora 19:00, și duminică, 24 septembrie, ora 19:00, în sala „Ion Băieșu”.

 

În versiunea scenică a cunoscutului regizor Dan Tudor, cu o echipă artistică îndrăgită de public – Gabriel Fătu, Alexandra Velniciuc, Dani Popescu, Marcelo Cobzariu, Orodel Olaru, Andrei Duban, Dan Tudor, Doina Teodoru, Tudorel Filimon – Teatrul Dramaturgilor Români vă propune să vedeți o comedie desăvârșită, care trece cu brio testul timpului: PLICUL de Liviu Rebreanu.

 

Acidă, ironică, usturătoare, satira socială și politică scrisă de unul dintre cei mai cunoscuți autori români din perioada interbelică se dovedește a fi surprinzător de actuală astăzi, la 100 de ani de la prima punere în scenă. PLICUL de Liviu Rebreanu construiește un univers în care se întâlnesc intrigile amoroase, șicanele politice, lupta pentru putere, oamenii cu lumini și umbre care dau viață unei comunități din provincie. În acest oraș mic cu gară mare, în care rivalitățile sunt la ordinea zilei, iar comploturile la tot pasul, primarul Arzăreanu cunoaște cel mai bine principiile jocului, așa că apelează la orice tertip pentru a câștiga un nou mandat, chiar dacă acest lucru înseamnă uneori să profite de cei dragi pentru a-și atinge scopurile.

 

Scenografia este semnată de Mirela Trăistaru, iar muzica originală este compusă de Dan Tudor.

Partener media – Daily Magazine. De altfel, am realizat și un interviu video în avanpremiera acestui spectacol cu minunații Gabriel Fătu, Alexandra Velniciuc, Andrei Duban și Dan Tudor, interviu ce poate fi vizionat aici.

See Also

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro.

Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top