Now Reading
Colaborare de senzație – Ed Sheeran și J Balvin vor lansa un album împreună

Colaborare de senzație – Ed Sheeran și J Balvin vor lansa un album împreună

Ed Sheeran și J Balvin lansează un album comun „mixând două lumi”.

Hit-maker-ul „Bad Habits” și cântărețul columbian de reggaeton au lucrat împreună la piese precum „Sigue” și „Forever My Love”, iar acum Balvin a oferit câteva detalii despre viitorul lor album colaborativ, care urmează să fie lansat în 2024.

Artistul a declarat pentru revista Nylon: „Colaborarea a apărut într-un mod organic, natural. Ne-am întâlnit, am băut o cafea, ne-am întâlnit în aceeași sală, la hotel.

„[Discul] va fi un album care va oferi multe subiecte despre care să vorbim, deoarece va reprezenta fuzionarea a două lumi.”

Ed a scris pe Twitter în martie 2022: „L-am întâlnit pe J Balvin într-o sală de sport din New York anul trecut. I-am recunoscut vocea când vorbea la telefon, așa că am mers la el și l-am salutat. Am vorbit atât de mult încât am ajuns să luăm prânzul și apoi ceaiul de după-amiază. Apoi am devenit prieteni care vorbeau non-stop.”

See Also

Compozitorul-cântăreț Ed Sheeran – care a învățat anterior italiană pentru o versiune a piesei sale „Perfect” cu Andrea Bocelli – a recunoscut că a fost „o provocare adecvată” să se înțeleagă cu limba spaniolă.

El a adăugat: „Am fost la New York de Crăciun pentru câteva spectacole, așa că am decis să ne întâlnim într-o zi în studio. Asta a condus la mult mai mult, despre care veți afla în curând. Primele două melodii pe care le-am scris sunt Sigue și Forever My Love, vor fi lansate în curând. J a vrut să mă aducă în lumea lui, iar eu am vrut să-l aduc în a mea. A fost o provocare adecvată să învăț spaniolă pentru asta.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top