Now Reading
Robbie Williams va susține un concert în metavers, la aniversarea a 25 ani de carieră

Robbie Williams va susține un concert în metavers, la aniversarea a 25 ani de carieră

Robbie Williams urmează să-și facă debutul în metavers, la aniversarea a 25 de ani de carieră, într-un oraș virtual hiperrealist.

Artistul de succes a colaborat cu platforma bazată pe inteligență artificială, LightCycle, pentru o experiență 3D unică pentru fani.

Un prim teaser al evenimentului lui Robbie va fi prezentat în timpul nopții de previzualizare LightCycle la EDGE Global Web3 și AI Investment Summit, în Hong Kong, la AsiaWorld-Expo pe 26 și 27 septembrie.

Evenimentul complet va avea loc la sfârșitul acestui an, informații suplimentare vor fi disponibile în curând.

Parteneriatul cu Vertexlabs.uk, creatorul LightCycle, vine după ce idolul pop în vârstă de 49 de ani a intrat în lumea AI cu „Angels (Beethoven AI)” – un mash-up dintre „Angels”  și „Unfinished 10th Symphony” cu elementele clasice compuse de AI.

 

See Also

Robbie a declarat: „Să rămân conectat cu fanii mei a fost întotdeauna important pentru mine. Sunt fascinat de spațiul Web3 – este plin de creativitate și are un potențial uluitor. Este, de asemenea, o nouă piață extinsă pentru descoperirea muzicii. Ca artist, sunt mereu în căutarea unor modalități de a avansa, așa că acesta este următorul pas perfect în această călătorie. Echipa de dezvoltare talentată de la LightCycle a realizat niște lucrări incredibile și sunt încântat să văd totul adus la viață în plină glorie 3D.”

Sara Ezen, CEO LightCycle a adăugat: „Robbie are o bază de fani dedicată și pasionată și credem că, prin tehnologia noastră de neegalat, le putem aduce un mediu și o experiență pentru fani extrem de îmbunătățite. Concertul este cu adevărat ceva special și suntem încântați să îl găzduim în cadrul LightCycle, astfel încât fanii săi, indiferent de vârstă,  să se poată bucura de o interacțiune și implicare la nivelul următor. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cât de departe putem ajunge .”

Ander Tsui, fondator al CEO Vertexlabs.uk a adăugat: „Robbie este un creativ vizionar și, în calitate de showman suprem, muzica și melodiile sale au avut un impact cultural uriaș. Suntem extrem de încântați să aducem această performanță super specială în LightCycle. Ne-am distrat foarte mult creând proiectul și abia așteptăm să îl împărtășim lumii. Sperăm că, prin inițierea lui Robbie în Web3, fanii noi și cei existenți își pot îmbunătăți experiența de divertisment într-un mod virtual îmbunătățit.”

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top