Now Reading
AMI se reîntoarce cu ,,Nostalgia”

AMI se reîntoarce cu ,,Nostalgia”

Cu o voce plină de viață și expresivitate, AMI se reîntoarce și ne aduce ritmuri retro și versuri pline de adâncime, care ne fac să ne simțim ca și cum am fi într-un film clasic. ,,Nostalgia”, o piesă care amintește de trecut, dar te lasă să trăiești în prezent,  te va face să te miști în timp ce te lași prins de amintirile dulci și melodia captivantă.

Piesa a fost scrisă de AMI, Florian Rus și Adi Colceru, care s-a ocupat și de partea de producție. ,,Nostalgia” se lansează odată cu un videoclip strălucitor regizat de Quba, cu DOP David Mogan și produs de Loops Production. 

,,<<Nostalgia>> e piesa care vreau să dea forță și curaj fiecăruia să-și îmbrățișeze trecutul în prezent și să transforme din el o amintire frumoasă. 

A fost un mare challenge pentru mine să scriu și să cânt pe piesa asta. O dată fiindcă mi-am răscolit trecutul, care mă face pe de o parte să zâmbesc și pe de alta, să plâng. Iar apoi, noutatea că vine cu un sound și stil nou de care s-a ocupat Adi Colceru și care i-a dat un vibe disco updatat al anilor 80’, care-mi place la nebunie. 

See Also

Cu toate că știu bine teoria cu <<trăiește clipa>, nostalgia îmi pare un sentiment plăcut și face parte din prezentul meu. Din profunzimea lui, extrag certitudinea că am trăit frumos și intens și merită să îmi fie dor. 

De azi <<Nostalgia>> e a voastră a tuturor, să o fredonați, să vă regăsiți, să călătoriți prin ce timpuri simțiți voi și să o dați mai departe și altor nostalgici din generație în generație!” ne spune AMI.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top