Now Reading
EMAA te invită în ,,Universul rar”

EMAA te invită în ,,Universul rar”

După ce toată vara ați fredonat piesa ,,Cât mai lejer”, colaborarea EMEI cu Macanache, artista vine cu o piesă de dor, la care să dai play când ai vrea să uiți, să ștergi orice urmă lăsată de cel iubit, orice dorință, vis neîmplinit. Piesa ,,Universul rar” are un sound aproape intergalactic, fiecare notă muzicală venind cu promisiunea să te transpună în lumea artistei. 

Piesa a fost scrisă de EMAA, Florian Rus, Emanuel Masson, care s-a ocupat și de partea de producție, și de Alexandru Turcu, care a realizat și mix & masterul piesei. 

Un fel de odă pentru momentele în care rămâi agățat și nu vrei, dar simți că totuși poate și spui că totuși dacă, poate doar puțin, poate puțin mai mult” ne spune EMAA.

See Also

EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams și The Motans, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a avut și o colaborare alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar piesa sa ,,În fiecare seară, a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlisturi populare Apple Music și Spotify. În acest an, EMAA a lansat piesele ,,Poartă-mă” și ,,Razna”, care au ajuns să fie foarte îndrăgite de fanii artistei, dar și de radiouri. În plus, EMAA a colaborat cu HBO Max pentru coloana sonoră a serialului ”Spy/Master”, cu piesa “Free man falling”, cu Manache pentru piesa ,,Cât mai lejer”, care a stat 11 săptămâni în Top 10 Media Forest, ajungând până pe locul #1, și cu The Motans pentru piesa ,,La ce te gândești”, foarte bine primită de fanii artiștilor. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top