Now Reading
Netflix lansează posterele și anunță datele de lansare pentru ultimul sezon din THE CROWN

Netflix lansează posterele și anunță datele de lansare pentru ultimul sezon din THE CROWN

Ultimul sezon al THE CROWN se va încheia anul acesta cu două părți care vor debuta pe 16 noiembrie și, respectiv, 14 decembrie.

 

În prima parte, o surprindem pe Elizabeth Debicki reluând rolul prințesei Diana alături de Dominic West în rolul Prințului Charles. Imelda Staunton își continuă domnia ca Regina Elisabeta a II-a alături de Jonathan Pryce (Prințul Philip) și Lesley Manville (Prițesa Margareta). Se întorc și Salim Daw (Mohamed Al Fayed) și Khalid Abdalla (Dodi Fayed). Debutează Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry).

 

Ultimul sezon acoperă evenimente din 1997 până în 2005 și se concentrează pe mandatul lui Tony Blair (Bertie Carvel).

 

Primele patru episoade (Partea 1) descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. Ultimul capitol este spus în șase episoade (Partea 2). Prințul William încearcă să se integreze din nou în atmosfera de la Eton în urma morții mamei sale, deoarece monarhia trebuie să traverseze valul opiniei publice. Când ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectă asupra viitorului monarhiei prin căsătoria lui Charles și Camilla și începuturile unui nou basm regal odată cu William și Kate. În partea a doua, vor fi Ed McVey și Luther Ford în rolurile prințului William și ale prințului Harry. Li se va alătura Meg Bellamy în rolul lui Kate Middleton. Acestea vor fi roluri de debut pentru toți cei trei actori.

 

 

De la sosirea pe Netflix în 2016, The Crown a fost nominalizat și a câștigat mai multe premii, inclusiv 15 nominalizări la BAFTA, 10 nominalizări la Globul de Aur (inclusiv 4 victorii), 69 nominalizări la Emmy în 5 sezoane (cu 21 de premii în 4 sezoane) și multe altele.

 

Acest ultim sezon va fi sfârșitul a șaizeci de ore de televiziune care au lansat vedete precum Claire Foy, Vanessa Kirby, Emma Corrin și Josh O’Connor.

 

Despre THE CROWN:

Inspirată de evenimente reale, această dramatizare fictivă spune povestea reginei Elisabeta a II-a și evenimentele politice și personale care i-au modelat domnia.

 

See Also

Despre THE CROWN: Sezonul 6

Datele premierei: 16 noiembrie și 14 decembrie 2023

Format: 10 episoade x 60 de minute [Partea 1 – 4 episoade / Partea 2 – 6 episoade]

Creat și scris de: Peter Morgan

Producători executivi: Peter Morgan, Suzanne Mackie, Andy Harries, Stephen Daldry, Matthew Byam Shaw și Robert Fox.

Cu: Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne, Olivia Williams în rolul Camilla Parker Bowles, Bertie Carvel în rolul Tony Blair, Salim Daw ca Mohamed Al Fayed și Khalid Abdalla ca Dodi Fayed.

Partea 1 – Rufus Kampa (Prințul William) și Fflyn Edwards (Prințul Harry)

Partea 2 – Ed McVey (Prințul William), Luther Ford (Prințul Harry) și Meg Bellamy (Kate Middleton)

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top