Acum citește
Spectacolul „Fiul”, pe scena Teatrului Bulandra București

Spectacolul „Fiul”, pe scena Teatrului Bulandra București

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiesti va susține vineri, 13 octombrie, de la ora 19.00, pe scena sălii „Liviu Ciulei” a Teatrului Bulandra București, o reprezentație a spectacolului Fiul, de Florian Zeller, regia Cristi Juncu, scenografia Carmencita Brojboiu.

Nicolas este un tânăr care se confruntă cu un tumult emoțional în urma divorțului părinților, care îl determină să se izoleze social. Deși aceștia încearcă să îl înțeleagă, să îl sprijine și să îi redea pofta de viață, sperând că este doar o stare trecătoare, trăirile sufletești ale fiului lor se dovedesc a fi mai complexe decât și-au imaginat, iar interiorul său, mult mai fragil. O montare ce abordează un subiect sensibil al zilelor noastre, depresia adolescentină, asociat cu tema conflictelor între generații, și impactul pe care aceasta îl are asupra persoanei și a celor din jur.

Spectacolul îi are în distribuție pe:  Andi Vasluianu (Pierre, tatăl), Ștefan Iancu (Nicolas, fiul), Ana Crețu (Sofia, soția lui Pierre), Oxana Moravec (Anne, mama), Ion Radu Burlan (Doctorul), Octavian Gheorghe (Asistentul).

„Fiul” încheie trilogia dramaturgului francez Florian Zeller, care mai include piesele „Mama” și „Tatăl” . Această trilogie explorează complexitatea relațiilor familiale și influenta diverselor evenimente de viață asupra lor, explorând teme precum iubirea, pierderea, comunicarea și identitatea.

Vezi și

Biletele pot fi achiziționate de aici .

Care este reacția ta?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
Vezi comentarii (0)

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată.

Acest site utilizează Akismet pentru a reduce spam-ul. Aflați cum sunt procesate datele din comentariile dumneavoastră.

Derulați în partea de sus