Now Reading
Lidia Buble lansează „Romanță cu parfum”, primul remake al celebrei piese „La Fereastra ta”, de la Semnal M

Lidia Buble lansează „Romanță cu parfum”, primul remake al celebrei piese „La Fereastra ta”, de la Semnal M

După o vară plină de vibe latino și succes internațional, Lidia Buble oferă publicului ei fidel o piesă în limba română – „Romanță cu parfum”. Single-ul spune acea poveste romantică, pusă pe note muzicale, de care fiecare dintre noi a avut sau are parte.

Inspirată de celebrul șlagăr „La Fereastra ta”, lansat de Semnal M în urmă cu 30 de ani, Lidia îi poartă pe ascultători într-o călătorie muzicală magică, în care dragostea și dorul se împletesc cu aroma subtilă a amintirilor.

Cu muzica și versurile compuse de către Iuliu Merca alături de Ștefan Boldijar, Alex Pelin și Vlad Lucan, „Romanță cu parfum” este despre sentimentele ce prind contur odată cu trecerea timpului și care te învață că cel mai frumos și îmbietor parfum este cel al dragostei.

Se spune că toamna este despre melancolie și, tocmai de aceea, m-am gândit ca «Romanță cu parfum» să vă amintească despre cele mai de suflet povești din viața voastră. Prin acest remake, mi-am dorit să aduc nostalgie în sufletele oamenilor care au iubit piesa de la Semnal M, «La Fereastra ta», hitul de acum 30 de ani. Sunt onorată și, în același timp, bucuroasă, pentru faptul că am primit acordul de a cânta și prilejul de a prezenta, în varianta mea, această melodie frumoasă. Dorința mea este ca voi toți cei care ascultați noul meu single să îl simțiți așa cum trăiți sau ați trăit o poveste de iubire de neuitat. «Fără tine eu ce sunt?» cred că este refrenul care exprimă cel mai bine sentimentele pentru persoana pe care o iubiți. Fără iubire, nu există lumină în suflete!“, spune Lidia. 

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top