Now Reading
Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii îi așteaptă pe cei mici la trei zile pline de spectacole și multă voie bună

Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii îi așteaptă pe cei mici la trei zile pline de spectacole și multă voie bună

Părinți și copii, Teatrul Muzical Ambasadorii din București vă invită pe toți la Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii, eveniment ce se va întinde pe parcursul a trei zile, în perioada 10-12 noiembrie 2023, și va aduce în fața dumneavoastră cele mai iubite spectacole ale Teatrului, dar și multe surprize frumoase.

Calendarul evenimentelor este următorul:

  • Vineri, 10 noiembrie 2023: activități și ateliere organizate de Palatul Național al Copiilor din București și un spectacol marca Marian Râlea;
  • Sâmbătă, 11 noiembrie 2023: premiera spectacolului „Șirag de vise” și un moment inedit de distracție și voie bună organizat în parteneriat cu Gașca Zurli;
  • Duminică, 12 noiembrie 2023: spectacolul „Bambi: Povestea pădurii” și o reprezentație a magicianului Robert Tudor.

Teatrul Muzical Ambasadorii a organizat pentru toți copiii din București trei zile cu activități creative, distractive și amuzante, care să îi aducă pe cei mici mai aproape de arta spectacolului.

În acest an, ne-am dorit ca Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii să fie exclusiv despre și pentru copii, iar în acest sens am pregătit pentru ei spectacole, activități distractive și momente de magie și umor. Cei mici au șansa ca, pentru trei zile, să participe la un eveniment care îmbină culorile, jocul și distracția cu educația prin artă. Spectacolele pe care le-am pregătit pentru Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii sunt și ele foarte frumoase și suntem siguri că cei mici, dar și cei mari vor fi încântați. Vom aduce în fața publicului și cele două premiere ale acestei toamne: Bambi: Povestea pădurii și Șirag de vise, așa că nu ratați ce am pregătit pentru voi”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.

See Also

Activitățile din cadrul evenimentului Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii se vor desfășura pe parcursul a trei zile la Palatul Național al Copiilor din București.

Teatrul Muzical Ambasadorii vă așteaptă cu mare drag!

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top