Now Reading
După succesul piesei „Tărâmul interzis”, The Urs revine cu o nouă piesă de pus pe repeat, „Noapte de noapte”

După succesul piesei „Tărâmul interzis”, The Urs revine cu o nouă piesă de pus pe repeat, „Noapte de noapte”

The Urs lansează „Noapte de noapte”, un cântec captivant și plin de energie, o călătorie muzicală prin magia iubirii.

The Urs –  Noapte de noapte

„Noapte de noapte” este o piesă ce povestește despre o dragoste care transende timpul și granițele, care a fost compusă de Scurtu Gheorghe (The Urs), Vlad Lucan și Alex Pelin, versurile au fost scrise de către The Urs și Alex Pelin, iar producția a fost realizată de Vlad Lucan, la casa de discuri ATOM, care este reprezentata lui The Urs de la începutul acestui an.

Piesa “Noapte de Noapte” s-a născut în prima mea sesiune de la ATOM cu Alex Pelin și Vlad Lucan. Alex are talentul special de a naște o poveste atât de instant și din nimic, de parcă creează o planetă din vacuum. Timp ce eu cu Vlad înregistram chitările și pianul, Alex deja avea scrisă prima strofă și refrenul. Cel mai uimitor a fost că m-a descris pe mine în versuri mai bine decât aș fi făcut-o eu vreodată. Nu am acceptat până acum să cânt versurile scrise de altcineva, dar Alex Pelin… e Alex Pelin! Ulterior eu am scris strofa a doua, iar Vlad i-a dat dinamică cu tobele și bassul cum știe doar el. Iubesc piesa asta, sper să simțiți același lucru și voi”, a declarat The Urs.

În septembrie anul acesta, The Urs a lansat „Tărâmul interzis”, o declarație absolută de iubire, scrisă în totalitate de către artist care a fost #1 pe Shazam, se află în Top 10 Media Forest și numără aproape nouă milioane de vizualizări pe YouTube (videoclipul oficial + varianta live a piesei).

The Urs –  Tărâmul interzis

See Also

 

The Urs, pe numele său real Scurtu Gheorghe, s-a născut în Republica Moldova și are 28 de ani. Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată de către mama sa, care era pasionată de vioară. Așa a devenit și el curios de chitară și de muzica rock, ceea ce a făcut ca The Urs să plece în clasa a8-a în Moscova să lucreze în construcții pentru a strânge banii pentru o chitară electrică. Câțiva ani mai târziu, în urma unei fracturi la picior care l-a mobilizat, l-a făcut pe The Urs să stea în studio și să înceapă să facă diferite instrumentale. În 2013 a lansat prima lui piesă, sub un alt nume, iar de atunci munca și perseverența l-au adus în punctul în care este astăzi.

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
1
In Love
2
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top