Orchestra Simfonică Națională Radio din Bulgaria prezintă la București Disney – Regatul de gheață

Retrăiți îndrăgita aventură a Elsei, Annei, a lui Olaf și Kristoff cu o orchestră live care interpretează muzica în timp ce dumneavoastră urmăriți întregul film cu dialogurile sale pe un ecran gigant!

Nu ne vom sătura niciodată de “Regatul de gheață” și de muzica sa fantastică începând cu melodia “Let it go” premiată cu Oscar® și Grammy®, iar în curând vă veți putea bucura de o nouă experiență emoționantă vizionând întregul film în versiunea românească cu muzică interpretată live de o orchestră simfonică.

Spectacolul live al Orchestrei Simfonice Naționale Radio din Bulgaria va aduce la viață îndrăgitele coloane sonore pe scena Sălii Palatului din București pe data de 21 ianuarie 2024 de la ora 15:00. În timp ce muzicienii vor cânta în sincronizare perfectă dialogurile și efectele sonore cu filmul proiectat pe un ecran gigant, acustica perfectă a sălii va face ca piesele să răsune ca niciodată în România!

În “Regatul de gheață”, optimista și neînfricata Anna pornește într-o călătorie epică – făcând echipă cu Kristoff, un muntean dur și cu renul său loial, Sven – pentru a o găsi pe sora ei, Elsa, ale cărei puteri de gheață au prins regatul Arendelle într-o iarnă eternă. Întâlnind condiții asemănătoare cu cele de pe Everest, troli mistici și un om de zăpadă pe nume Olaf, Anna și Kristoff se luptă cu aceste elemente într-o cursă pentru a salva regatul.

See Also

Disney Regatul de gheață în concert este o ocazie excelentă de a petrece o seară magică alături de personajele preferate și de a vă cufunda împreună cu familia în basmul Disney. Concertul este promovat în colaborare cu agenția internațională de concerte Sure. Entertainment.

Biletele pot fi achiziționate de aici.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top