Now Reading
Teatrul Muzical Ambasadorii vă invită la un eveniment unic de muzică clasică pentru copii – Academia „Ambasadorii Muzicii”

Teatrul Muzical Ambasadorii vă invită la un eveniment unic de muzică clasică pentru copii – Academia „Ambasadorii Muzicii”

Teatrul Muzical Ambasadorii din București vă invită joi, 9 noiembrie 2023, ora 18:00, la ARCUB – Sala Mare, la Academia „Ambasadorii Muzicii”, un spectacol de muzică clasică dedicat copiilor.

Concertul va fi susținut de Orchestra Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”, dirijată de Andrei Ștefan Racu și este realizat în parteneriat cu Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București – ARCUB.

Academia „Ambasadorii Muzicii” are scopul de a-i aduce copii și tineri mai aproape de frumusețea muzicii clasice și de a o face mai accesibilă pentru ei. În acest sens, operele muzicale – ce vor fi interpretare pe scenă de către elevii de la Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti” – au fost alese astfel încât să fie ușor de recunoscut de către copii, dar și ușor de reținut.

Promovarea culturii, a muzicii și a artei în rândul copiilor și al tinerilor reprezintă pentru noi unul dintre obiectivele noastre principale. Prin spectacolele și activitățile pe care le organizăm, prin genul acesta de concerte, cum este Academia <<Ambasadorii Muzicii>>, ne dorim să îi aducem pe cei mici mai aproape de artele spectacolului, de muzică, de teatru, de tot ceea ce aduce frumusețe în viața noastră. Concertul din data de 9 noiembrie este o ocazie unică pentru copii și tineri să participe la un spectacol creat special pentru ei, pe înțelesul lor, care să le capteze atenția și să îi apropie de muzica clasică”, a declarat Mihai Ciprian Rogojan, managerul Teatrului Muzical Ambasadorii.

Ceea ce ne dorim cu acest spectacol este să le trezim celor mici dragostea față de muzica clasică. Pentru acest lucru, am ales opere ușor de recunoscut și de reținut, care, cu siguranță, îi vor încânta pe cei mici. Prin proiecția video care va însoți concertul facem legătura între muzică și emoții”, a declarat Florin Romașcu, coordonatorul proiectului Academia „Ambasadorii Muzicii”.

See Also

Intrarea la spectacol este gratuită, în limita locurilor disponibile, pe bază de invitații ce pot fi descărcate de pe site-ul TicketStore: https://www.ticketstore.ro/ro/bilete/4933/academia-ambasadorii-muzicii-arcub-bucuresti-9-noiembrie-2023.

Partener media – Daily Magazine

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top