Now Reading
Geeked Week ’23 începe cu Ziua Stranger Things | Netflix

Geeked Week ’23 începe cu Ziua Stranger Things | Netflix

Netflix Geeked, evenimentul Netflix care găzduiește divertisment din toate genurile, se pregătește pentru a treia ediție Geeked Week. Geeked Week 2023 este un eveniment virtual pentru fani, centrat pe serialele, filmele și jocurile Netflix. Acesta va avea loc între 6 și 12 noiembrie, va fi difuzat pe toate platformele preferate ale fanilor și va aduce știri exclusive, sneak peaks și imagini de la cele mai mari producții Netflix.

De azi, 6 noiembrie (Ziua Stranger Things) și până duminică, 12 noiembrie, Geeked Week este destinația celor mai tari noutăți și lansări despre 3 Body ProblemAvatar: The Last AirbenderThe Brothers SunDamselDevil May CryLeave The World BehindRebel MoonTomb Raider: The Legend of Lara Croft și multe altele.

Pentru mai multe detalii, urmărește GeekedWeek.com și alătură-te evenimentului pe YouTubeXTwitchFacebook și TikTok pentru a rămâne la curent cu toate noutățile de la Geeked Week.

 

PROGRAMUL PE ZILE:

ZIUA 1 – luni, 6 noiembrie – Ziua Stranger Things (4:00 PM – 00:30AM ora României)

ZIUA 2 – marți, 7 noiembrie – Geeked Week lansează noutăți la fiecare două ore, de la 4:00 PM – 00:00 AM ora României

ZIUA 3 – miercuri, 8 noiembrie – Geeked Week lansează noutăți la fiecare două ore, de la 4:00 PM – 00:00 AM ora României

ZIUA 4 – joi, 9 noiembrie – Anunțuri de la Geeked Week (11:00 PM ora României)

ZIUA 5 – vineri, 10 noiembrie – Anunțuri de la Geeked Week (11:00 PM ora României)

ZIUA 6 – sâmbătă, 11 noiembrie – Anunțuri de la Geeked Week (11:00 PM ora României)

ZIUA 7 – duminică, 12 noiembrie – Geeked Week prezintă: Rebel Moon (luni, 2:30 AM ora României)

Aruncă o privire în culisele STRANGER THINGS: THE FIRST SHADOW alături de echipa de creație care dă viață acestei povești.

DESPRE STRANGER THINGS: THE FIRST SHADOW, UN SPECTACOL ÎN WEST END, LONDRA:

Hawkins, 1959: un oraș obișnuit cu probleme obișnuite. Mașina lui Hopper nu pornește, sora lui Bob nu ia în serios emisiunea lui de radio, iar Joyce vrea să plece cât de curând poate. Când noul elev Henry Creel și familia lui sosesc, descoperă că un nou început nu este atât de ușor… iar umbrele trecutului par să îi prindă din urmă.

Adusă la viață de o echipă de creație premiată, această nouă aventură captivantă te va duce înapoi la începutul poveștii Stranger Things – și la începutul sfârșitului.

 

Netflix și Sonia Friedman Productions prezintă STRANGER THINGS: THE FIRST SHADOW 

De Kate Trefry

Poveste originală de Frații DufferJack Thorne & Kate Trefry

Bazat pe seria Netflix Stranger Things, creată de Frații Duffer

Frații Duffer sunt și producători creativi, cu 21 Laps Entertainment ca producător asociat.

Spectacolul este regizat de Stephen Daldry și co-regizat de Justin Martin, care conduce echipa de creație de clasă mondială. Distribuția îi include pe Shane Attwooll (Chief Hopper), Kemi Awoderu (Sue Anderson), Chase Brown (Lonnie Byers), Christopher Buckley (Bob Newby), Ammar Duffus (Charles Sinclair), Gilles Geary (Ted Wheeler), Florence Guy (Karen Childress), Max Harwood (Alan Munson), Michael Jibson (Victor Creel), Oscar Lloyd (James Hopper Jr.), Louis McCartney (Henry Creel), Isabella Pappas (Joyce Maldonado), Matthew Pidgeon (Principal Newby), Calum Ross (Walter Henderson), Maisie Norma Seaton (Claudia Yount), Patrick Vaill (Dr Brenner), Lauren Ward (Virginia Creel), Ella Karuna Williams (Patty Newby), și Anika BoyleFaith Delaney și Imogen Turner (care alternează cu rolul lui Alice Creel); precum și cu Tricia Adele-TurnerLauren ArneySamuel BaxterReya-Nyomi BrownPatricia CastroLydia FraserIsaac GrynMark HammersleyBenjamin Lafayette, Tom PetersKingdom SibandaTiana SimoneDanny Sykes și Meesha Turner.

STRANGER THINGS: THE FIRST SHADOW este scris de Kate Trefry, regizat de Stephen Daldry și co-regizat Justin Martin, scenografia este semnată de Miriam Buether, designul de costume de Brigitte Reiffenstuel, light designul de Jon Clark, sound designul de Paul Arditti, compoziția muzicală originală, orchestrația, aranjamentele și supravegherea de D.J. Walde, illusions designul și efectele vizuale de Jamie Harrison și Chris Fisher, designul video și efecte vizuale de 59 Productions, coregrafia de Coral Messam, regia de mișcare de Lynne Page, designul de peruci, părul și machiajul de Campbell Young Associates. Directorul tehnic este Gary Beestone pentru Gary Beestone Associates, supravegherea recuzită o realizează Mary Halliday. De dialect s-a ocupat William Conacher, în timp ce regia pentru scenele de luptă îi aparține lui Kev McCurdy, castingul lui Jessica Ronane Casting CDG, cu distribuție suplimentară sub îndrumarea lui Charlotte Sutton CDG și consultanță internațională de casting de Jim Carnahan.

 

 

STRANGER THINGS: THE FIRST SHADOW are loc la:

See Also

Phoenix Theatre

Charing Cross Rd, London WC2H 0JP

Pentru mai multe informații despre bilete, programul spectacolelor, echipa de producție și biografiile celor care fac parte din distribuție, accesează strangerthingsonstage.com, precum și canalele oficiale de Social Media:

Instagram.com/STOnStage

Tiktok.com/STOnStage

Facebook.com/STOnStage

Twitter.com/STOnStage

Astăzi este ZIUA STRANGER THINGS! 

Pe 6 noiembrie 1983, Will Byers a dispărut din Hawkins, Indiana. La mult timp după ce orașul a renunțat la căutare, prietenii lui au continuat să caute… și au descoperit o fată misterioasă cunoscută doar după un număr: Unsprezece. Era singură, vânată și extrem de puternică. Unsprezece ar face orice pentru a-i ajuta să-și găsească prietenul. Fanii Stranger Things de pretutindeni sărbătoresc 6 noiembrie drept „Stranger Things Day”, o zi specială pentru a-și împărtăși dragostea pentru universul Stranger Things.

Cu această ocazie, Netflix invită fanii să privească în urmă la primele patru sezoane, cu noi teasere pe canalele sociale Netflix, în care se dezvăluie produse în ediție limitată (online, dar și în magazinele fizice din întreaga lume) și multe altele! Fanii se pot alătura pe rețelele de socializare @Stranger_Things pe X, @StrangerThingsTV pe Instagram și @StrangerThingsTV pe Facebook pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți.

 

DESPRE STRANGER THINGS

Serialul Stranger Things, creat de Frații Duffer, a fost lansat în iulie 2016 și a devenit în scurtă vreme unul dintre cele mai populare seriale de televiziune de pe Netflix, numai cel de-al patrulea sezon adunând peste 140,7 milioane de vizualizări la nivel global. Ancorat în nostalgia anilor ’80, serialul a adus în prim plan, în fiecare sezon, elemente de cultură pop din acest deceniu, printre care vafele Eggo și New Coke. Mai recent, serialul a propulsat în lumina reflectoarelor melodia Running Up That Hill a lui Kate Bush, al cărei număr de difuzări pe Spotify a crescut enorm, întrând în top 10 pe Billboard Hot 100 pentru prima dată în 38 de ani de la lansare. De asemenea, serialul a obținut peste 70 de premii la nivel mondial, inclusiv premii Emmy și Screen Actors Guild pentru Cea mai bună distribuție într-un serial dramatic și a fost nominalizat la peste alte 230 de premii. Fanii de pretutindeni ai serialului Stranger Things sărbătoresc pe 6 noiembrie (data în care Will Byers a dispărut) ziua Stranger Things , o zi specială în care își împărtășesc dragostea pentru universul Stranger Things.

Sezonul 5 a fost anunțat ca fiind ultimul sezon al Stranger Things, cu proiecte suplimentare în lucru care abordează aspecte din univers, printre care: Stranger Things: The First Shadow live pe scena din West End din Londra, împreună cu o serie animată spin-off.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top