Pandora lansează campania de sărbători Loves Unboxed

Campania de sărbători Pandora „Loves, unboxed” exprimă bucuria oferirii şi primirii de cadouri pline de semnificaţie pentru toţi cei dragi, pe care le pot prețui în noul an. Sezonul sărbătorilor este momentul perfect pentru a celebra persoanele pe care le iubim şi lucrurile pe care le îndrăgim cu un cadou personalizat. Deşi fiecare motiv, fiecare moment, fiecare relaţie şi fiecare model sunt diferite, Pandora şi cutia sa emblematică le unesc pe toate, prin iubire.

Noua colecție  prezintă o abordare unică a motivelor clasice de bijuterii, cum ar fi inimi prețioase, simboluri cerești și personaje festive. Despachetaţi altfel urările de sărbători, de data aceasta sub forma bijuteriilor semnificative de la Pandora Moments, cum ar fi un talisman pavé strălucitor, placat cu aur de 14k sau cu aur roz de 14k şi finisaje din argint 925. Inspirându-se din magia cerului nopții de iarnă, piese cerești precum setul de colier și cercei Sparkling Moon & Star reprezintă cadoul perfect pentru a surprinde acel sentiment special de sărbători.

 

 

See Also

Directorii de creație ai Pandora A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo adaugă: „Noile modele scot evidenţiază emoţiile care ne leagă de cei pe care îi iubim și amintirile pe care le împărtășim împreună”.

Dragostea se află în topul fiecărei liste de dorințe – iar noile idei de cadouri de la Pandora Timeless sunt modalitatea perfectă de a o exprima. Modelele simple, dar impunătoare, prezintă setări în formă de inimă, cu trei pietre în interior. Un colier asortat și cercei sunt disponibili atât în ​​argint 925, cât și placaţi cu aur de 14k, creând un set care va fi popular printre iubitorii de bijuterii minimaliste. Pandora Timeless aduce în lumina reflectoarelor o tăietură clasică în piatră: forma de pară. Designul popular este reinterpretat în noile modele de inele ale colecției, cum ar fi inelul cu bandă suprapusă strălucitoare din argint 925 și inelul cu bandă strălucitoare alternativă.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top