Călușul Românesc – dansat de tineri din Kenya pe scena IFLC 2023

Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), aflat deja la a 21 a ediție, revine la București, iar pe scena evenimentului vor evolua peste 100 de copii talentați din 11 țări ale lumii.

Festivalul, prezentat de îndrăgita actriță  Tily Niculae, va începe joi, 23 noiembrie 2023, de la ora 18.30, la Lumina Sport Arena, fiind organizat de Lumina Instituții de Învățământ, în parteneriat cu Asociația pentru Dialog și Valori Universale.

Pe scena IFLC 2023 vor urca peste 100 de cântăreți și dansatori din diferite colțuri ale lumii, care vor cânta în limba lor natală sau în limba engleză.

Surpriza serii va fi oferită de un grup de dansatori din Kenya, care vor dansa binecunoscutul dans Călușul Românesc. Ceilalți artiști care vor încânta publicul timp de peste două ore sunt din Albania, Moldova, Franța, Indonezia, Macedonia, Bulgaria, Germania, Ucraina, Kazahstan și, desigur, România.

Cântece tradiționale românești și melodii din zona Balcanilor vor răsuna și anul acesta pe scena festivalului și îi vor încânta pe toți cei prezenți la eveniment.

See Also

,, E o mare bucurie pentru noi că reușim să ducem tradiția mai departe și să organizăm și anul acesta Festivalul Internațional de Limbă și Cultură. Toți cei prezenți la eveniment vor avea parte de un spectacol unic, de neuitat, cu momente speciale realizate de tineri extrem de talentați din întreaga lume. Mesajul lor e simplu și direct: indiferent de unde venim, indiferent de limba pe care o vorbim și de vremurile complicate pe care le trăim, muzica și dansul ne aduc împreună, ne unesc și ne fac să privim cu optimism spre viitor. Lucrurile frumoase dau sens vieții noastre și ne ajută să mergem mai departe,, a declarat Fatih Goktas, directorul general Lumina Instituții de Învățământ, unul dintre organizatorii evenimentului.

Festivalul Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), un eveniment cultural internațional de amploare, se organizează în fiecare an în 20 de țări, România fiind una dintre gazdele alese pentru această manifestare artistică unică în peisajul cultural românesc și internațional. În fiecare an, mii de elevi din circa 170 de țări participă la spectacolele organizate în cadrul Festivalului Internațional de Limbă și Cultură.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top