Now Reading
WRS revine la origini. Andrei Ursu lansează azi noul single, Hai inimă

WRS revine la origini. Andrei Ursu lansează azi noul single, Hai inimă

Unul dintre cei mai de succes artiști din România, ce și-a creat un important renume internațional după reprezentarea cu brio a României la cel mai important concurs muzical, Eurovision Song Contest, revine la origini.

Wrs își ia artistic la purtător numele din buletin, Andrei Ursu, cu aceeași perseverență în a transmite emoții și a dărui iubire tuturor fanilor săi internaționali.

Primul single lansat sub acest nume, piesă ce va face parte de pe albumul Cântece de inimă, a apărut azi. Se numește Hai inimă și vorbește despre cum este să nu-ți pierzi niciodată speranța în fața iubirii. Și cum bătăile de inimă, oricât de greu ar fi, ne mențin umani. Muzica a fost scrisă de Andrei Ursu, Maria Alexandra Florea (Holy Molly), Costel Dominteanu (DOMINO). Text: Andrei Ursu, Maria Alexandra Florea (Holy Molly) Producție: Costel Dominteanu (DOMINO). De regia videoclipului s-a ocupat tot Andrei, director de Imagine: Alexandru Mureșan.

Rebrenduire, schimbare de stil sau reinventare. Putem să îi spunem în orice fel. Mi-am urmat o voce interioară care îmi spune că drumul meu artistic trebuie să continue sub numele cu care m-au lăsat ai mei pe lume. Abia aștept să luați parte la această călătorie nouă și să vă bucurați de muzica la care lucrăm în perioada asta, a declarat Andrei Ursu. 

See Also

 

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top