Au fost lansate afișele oficiale cu personajele din noua producție Dune: Part 2

  • Afișele personajelor din Dune: Partea 2 oferă indicii despre rolurile personajelor prin expresiile lor intense și hotărâte, oferind spectatorilor o idee la ce să se aștepte în continuare.
  • Personajele care revin, interpretate de Timothée Chalamet, Zendaya și Rebecca Ferguson pot fi recunoscute cu ușurință, iar afișele lor reflectă noile lor roluri și responsabilități în poveste.
  • Noii membri ai distribuției, inclusiv Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken și Léa Seydoux, au expresii misterioase, adăugând la anticiparea rolurilor personajelor lor din Dune: Partea 2.

Afișele oficiale cu personajele din Dune: Partea 2 evidențiază puterea, atât a noilor membri ai distribuției, cât și a personajelor ce revin. Continuarea filmului Dune, în regia lui Denis Villeneuve, urmează să fie lansată în cinematografe în data de 1 martie 2024, după ce s-a confruntat cu întârzieri din cauza grevelor de la Hollywood. Dune: Partea 2 vede continuarea poveștii lui Paul Atreides (Timothée Chalamet), în timp ce acesta se reunește cu Fremen în misiunea sa de a restabili pacea în Arrakis. La fel ca predecesorul său, continuarea a strâns o suită de actori importanți în distribuție pentru a da viață epicului SF.

Warner Bros. a lansat afișele oficiale ale personajelor pentru Dune: Part 2, oferind o privire mai atentă asupra distribuției de top.

Vezi afișele mai jos.

 

Cele mai multe dintre aceste postere vor fi familiare celor care au vizionat Dune, deoarece majoritatea distribuției principale se întoarce pentru sequel. Printre actorii ce se întorc se numără Chalamet, Zendaya, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Javier Bardem și Rebecca Ferguson. Cu toate acestea, afișele oferă și o privire de aproape asupra noilor membri ai distribuției Dune: Part 2, care îi includ pe Austin Butler, Florence Pugh, Christopher Walken și Léa Seydoux.

Afișele cu personajele din Dune: Partea 2 oferă mici indicii despre personaje, pe baza expresiilor lor de intensitate, furie sau teamă. Combinat cu ceea ce se știe deja despre personaje, spectatorii își fac o idee destul de bună despre rolurile lor în continuare. Pentru personajele care revin, spectatorii îi vor recunoaște cu ușurință pe Chalamet, Zendaya și Ferguson. Atreides pare hotărât în posterul cu personajul său, care reflectă noul său rol de lider și hotărârea sa de a salva Arrakis și de a-și răzbuna familia.

See Also

Zendaya are o înfățișare similară de determinare, în timp ce își reia rolul de războinică Chani. Afișul lui Ferguson prezintă o Reverendă Mamă. Afișul Dune Part 2 al lui Bautista este unul de furie, care rezumă în mare parte personajul său brutal și sadic,  Javier „Beast” Bardem pare gânditor ca lider al Fremen, în timp ce Brolin pare serios și grijuliu ca mentorul lui Atreides, Gurney Halleck. Expresia lui Skarsgård este greu de citit ca fiind Baronul, dușmanul Casei Atriedes.

Noile personaje din Dune: Partea 2 sunt puțin mai misterioase. Cu toate acestea, expresia împietrită a lui Butler ca Feyd-Rautha Harkonnen reflectă răutatea personajului ca nepot al Baronului și succesor al Casei Harkonnen. Walken arată intimidant ca Shaddam IV, împăratul Universului Cunoscut, care încearcă să-și mențină puterea. Cele ale lui Pugh și ale lui Seydoux au, de asemenea, expresii greu de citit ca fiind fiica și, respectiv, prietena împăratului.

Deși există multe lucruri de așteptat în Dune: Partea 2, distribuția talentată și personajele lor complexe sunt unul dintre cele mai așteptate aspecte.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top