Meduza, Kim Petras și One Republic vor crea imnul UEFA EURO 2024

Producătorii italieni Meduza, pionierii americani de pop-rock OneRepublic și iconica pop originară din Germania,  Kim Petras, își vor uni forțele artistice pentru a crea piesa oficială UEFA EURO 2024, după cum a fost anunțat la extragerea finală a UEFA EURO 2024 din Hamburg.

Artiștii muzicali oficiali ai turneului, OneRepublic, Meduza și Kim Petras, vor dezvălui melodia în primăvara anului 2024, piesa urmând să devină ritmul și coloana sonoră a verii. Acest cântec, împreună cu alte elemente muzicale, cum ar fi sunetul și secvențele TV, vor surprinde spiritul comun al fotbalului și al muzicii, reflectând unitatea, pasiunea și diversitatea din inima EURO 2024.

DJ-ii/producătorii italieni Meduza care au fost nominalizați la un premiu Grammy în 2019, se declară încântați să contribuie la un eveniment atât de prestigios: „Este o onoare să creăm o melodie care să reflecte pasiunea EURO 2024 și să rezoneze cu fanii fotbalului.”

OneRepublic, renumiți pentru vânzări de milioane de discuri, miliarde de streamuri, hituri de top și o nominalizare la Grammy, este una dintre cele mai de succes trupe ale secolului 21. Cântărețul trupei, Ryan Tedder, câștigător a 3 premii Grammy, a declarat: „În copilărie,  fotbalul a fost sportul pe care l-am jucat cel mai mult de la vârsta de cinci ani. A cânta la ceremonia de închidere a EURO 2024 de la Berlin este o oportunitate și o onoare incredibilă pentru orice artist, dar este cu adevărat interesant pentru mine personal. Energia care vine cu acest sport nu seamănă cu nimic altceva în lume. Abia așteptăm!

Kim Petras, senzația pop germană care a atins noi culmi incredibile prin colaborarea ei cu Sam Smith, câștigătoare a unui Grammy în topul topurilor globale, în 2023, a declarat: „În țara mea natală, Germania, fotbalul a fost întotdeauna un lucru important. Am atât de multe amintiri frumoase urmărind meciurile împreună cu prietenii și familia. Nimic nu poate fi o onoare mai mare pentru mine și sunt atât de încântată să mă alătur celor de la Meduza și OneRepublic în crearea cântecului oficial pentru 2024!”

Guy-Laurent Epstein, directorul de marketing al UEFA, a declarat: „Combinarea punctelor de pasiune ale celor mai populare hobby-uri, care sunt muzica și fotbalul, este ideală pentru a crea o experiență captivantă la UEFA EURO 2024. Meduza, OneRepublic și Kim Petras, cu talentul lor variat și excepțional, întruchipează viziunea noastră de a ne uni prin intermediul fotbalului.

See Also

UEFA EURO 2024 se pregătește să fie un eveniment de referință, care sărbătorește nu doar capacitatea fotbalistică a Europei, ci și diversitatea și unitatea sa culturală. Ceremonia de închidere va include o interpretare live a cântecului oficial de către cei trei artiști.

UEFA EURO 2024 va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie 2024 în zece orașe gazdă din Germania: Berlin, Köln, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig, Munchen și Stuttgart.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top