Now Reading
The Pod Generation, un science-fiction romantic, care anunță un viitor nu foarte îndepărtat, din 8 decembrie în cinematografe

The Pod Generation, un science-fiction romantic, care anunță un viitor nu foarte îndepărtat, din 8 decembrie în cinematografe

Un film despre o călătorie curajoasă către rolul de părinte într-o eră a tehnologiei avansate, un science-fiction amuzant și sensibil, The Pod Generation va putea fi văzut în cinematografe, începând de vineri, 8 decembrie.

 

Într-un viitor nu foarte îndepărtat, gigantul tehnologic Pegazus oferă cuplurilor oportunitatea de a folosi utere artificiale, detașabile, tip capsulă, care să poarte o sarcină. Un cuplu din New York, Rachel (Emilia Clarke) și Alvy (Chiwetel Ejiofor), are discuții pe tema conceperii unui copil. Director al unei companii, Rachel obține un loc râvnit la Womb Center și ia hotărârea să aducă pe lume un copil apelând la un uter artificial. Dar Alvy, un botanist cu dragoste pentru natură, preferă o sarcină naturală. În această lume a viitorului, inteligența artificială face cafea, imprimă pâine prăjită, urmărește productivitatea și măsoară „indicele de fericire” al oamenilor.

Emilia Clarke este Rachel în The Pod Generation. Cunoscută ca “Mama Dragonilor” din seria HBO, „Game Of Thrones”, Emilia Clarke a obținut patru nominalizări la Premiile Emmy și trei nominalizări la Critics Choice pentru rolul Daenerys Targaryen. Iar Alvy este Chiwetel Ejiofor, cunoscut publicului pentru rolul lui Solomon Northup din filmul „12 ani de sclavie”, recompensat cu Oscar pentru cel mai bun film în anul 2014. Pentru acest rol, actorul a câștigat un premiu BAFTA și nominalizări la Premiile Oscar, Globul de Aur și SAG.

 

Deși este o comedie în esență, filmul aduce în prim plan dileme și întrebări etice cruciale despre reproducerea umană și viitorul familiei.

Pelicula, în regia lui Sophie Barthes, a fost prezentată în premieră în cadrul Festivalului de Film de la Sundance. Descris de The Film Stage drept  “Un film ce poate anunța o lume viitoare”, The Pod Generation este un science-fiction în care descoperim cum inteligența artificială își face din ce în ce mai simțită prezența în societate.

See Also

 

Distribuit în România de Follow Art Distribution (Loving Vincent, McQueen, Military Wives, Blue Moon, Străjerii Deltei, Imaculat, Spre Nord, Falcon Lake, Tigru ), The Pod Generation ajunge din 8 decembrie în cinematografele din toată țara.

Partener media – Daily Magazine

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top