Now Reading
Andrei Ursu lansează Îndrăgostiți de atâtea ori, noua piesă extrasă de pe albumul Cântece de inimă

Andrei Ursu lansează Îndrăgostiți de atâtea ori, noua piesă extrasă de pe albumul Cântece de inimă

După reinventarea și adoptarea propriului nume ca nume de scenă, eveniment care a culminat cu lansarea piesei Hai inimă, care s-a bucurat de un real succes, Andrei Ursu lansează azi noua piesă în limba română, extrasă de pe viitorul album al artistului, Cântece de inimă,  ce va fi lansat în curând. Andrei și-a adus propria contribuție atât pentru scrierea piesei, cât și pentru regia videoclipului.

În dragoste nu e numai lapte si miere. Ne mai certăm, ne mai plictisim, câteodată te enervează parca orice face celălalt. Iar în zilele noastre, când foarte ușor putem cădea în gândirea ca mereu ne așteaptă ceva mai bun după colț, dăm cu piciorul parcă prea ușor relațiilor în momente de cotitură. Surprins am fost, cand am simțit și pe pielea mea, însă și discutând despre subiect cu alți prieteni, că dragostea poate lua atâtea noi forme, mai ales după ce trecem de greutăți.
Despre asta e “Îndrăgostiți de Atâtea Ori” cea de-a doua piesă de pe volumul “Cântece de Inimă”, disponibilă acum pe toate platformele. Vă mulțumesc pentru reacțiile voastre frumoase din ultimul timp și sper sa vă placă și acest cântec scris cu drag. Vă îmbrățișez și vă urez sărbători frumoase! ❤️Andrei Ursu
What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top