Now Reading
Berlin are premiera pe Netflix pe 29 decembrie

Berlin are premiera pe Netflix pe 29 decembrie

146 de locații de filmare, 287 de decoruri, 65 de actori și actrițe, peste 1400 de figuranți și nouă luni de filmări mai târziu, BERLIN este gata să sosească. Spinoff-ul La Casa de Papel are premiera mondială pe 29 decembrie pe Netflix.

Filmat în diferite locații din Paris, Madrid, Almería, León, Ávila, Segovia și Toledo, serialul urmărește unul dintre cele mai extraordinare jafuri ale personajului iconic interpretat de Pedro Alonso, care revine în rolul inteligentului Berlin.

 

Alături de el, noua sa gașcă e formată din: Michelle Jenner (Isabel), care o interpretează pe Keila, o expertă în inginerie electronică; Tristán Ulloa (Fariña), care intră în pielea lui Damián, un profesor filantrop și loial lui Berlin; Begoña Vargas (Welcome to Eden), care îl interpretează pe Cameron, un kamikaze caruia îi place să trăiască periculos; Julio Peña Fernández (Through My Window), care îl aduce la viață pe Roi, credinciosul însoțitor al lui Berlin; iar Joel Sánchez îl joacă pe Bruce, un om necruțător și cel care trece la fapte din gașcă. Itziar Ituño (La Casa de Papel) și Najwa Nimri (La Casa de Papel) revin la rolurile polițistelor Raquel Murillo și, respectiv, Alicia Sierra.

Samantha Siqueiros (Lady of Steel), Julien Paschal (One Year, One Night), Masi Rodríguez și Rachel Lascar (Through My Window) completează distribuția pentru BERLIN.

Cele opt episoade ale serialului, create de Álex Pina (La Casa de Papel, Sky Rojo) și Esther Martínez Lobato (La Casa de Papel, Sky Rojo), sunt scrise de Álex Pina, Esther Martínez Lobato, David Barrocal, David Oliva și Lorena G. Maldonado. Acesta va fi regizat de Albert Pintó (Sky Rojo, Malasaña 32), David Barrocal (Sky Rojo) și Geoffrey Cowper (Day Release).

See Also

Despre BERLIN

Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea. Al doilea, să furi o avere. Acestea sunt elementele care îl ajută pe Berlin să treacă prin anii săi de aur, o perioadă în care încă nu are nicio idee despre boala lui și nu a rămas prins ca un șobolan în Monetăria Spaniei. Aici începe să pregătească una dintre cele mai extraordinare jafuri ale sale: să facă bijuterii în valoare de 44 de milioane să dispară ca un fel de truc magic. Pentru asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande alături de care a dat spargeri.

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll To Top